Sano se ääneen

30. maaliskuuta 2017Jokainen meistä voi varmaan samaistua tunteeseen, kuinka sydäntä lämmittävää on saada vilpitöntä kiitosta, kehuja ja kauniita sanoja. Joskus yksikin ystävällinen sana voi pelastaa kokonaisen päivän tai jopa viikon, joten lempeydellä voi olla todella positiivinen vaikutus hyvinvointiimme. Joskus tällaisia kauniita eleitä tulee kuitenkin turhaan himmailtua tai niitä ei kehdata sanoa ääneen. Nyt kehtaa! Olen nimittäin mukana Doven järjestämässä kaupallisessa yhteistyössä, jonka ideana on levittää hyvää mieltä muutamalle bloggaajalle kehujen muodossa. Hyviä sanoja ei koskaan tule jaettua liikaa, joten osallistumistani kampanjaan ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Dove lanseeraa myöhemmin myös aivan ihanan tuotesarjan, jota kannattaa odottaa. Tulen esittelemään sen myöhemmin!

Muistan, kuinka jo vuosia sitten näin ensi kertaa Doven mainoksia erinäköisistä ja erikokoisista naisista. Taisin olla tuolloin vielä teini-iässä ja mietin, miten itsekin haluaisin joskus olla yhtä rohkea kantamaan itseni samalla tavoin kauniisti ja terveellä itseluottamuksella -juuri sellaisena kuin olen. Tätä harjoittelen edelleenkin; en ole mallin mitoissa enkä ole koskaan ollutkaan. Näen itsessäni enemmän vikoja kuin hyviä puolia, joten tämä kampanja on itsellenikin ajankohtainen. Doven ajatus Real Beautyn takana onkin, että erilaiset naiset ovat yhtä ihania omalla tavallaan ja omalla tyylillään. Me kaikki olemme uniikkeja ja niin ovat myös tässä postauksessa esiin tuodut naiset. <3
Olemme tavanneet ensi kerran S:n kanssa jo useampia vuosia sitten ja ensivaikutelmaltaan hän oli juuri niin ihana ja aito, kuin hänen bloginsa antaa ymmärtää. Hän on todella kaunis niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. 

En voi olla ihailematta S:n sisukkuutta, rohkeutta, periksiantamattomuutta, jämäkkyyttä ja uskoa elämään. S on joutunut kulkemaan elämässään todella kovan prässin läpi, mutta kaikesta hän on selviytynyt voittajana! Elämän karikoista huolimatta hänessä on säilynyt uskomaton herkkyys, empatia, elämänmyönteisyys ja huumori! Hän tukee myös epäitsekkäästi toisia ja jaksaa ilahduttaa sanoillaan ja teoillaan ympärillään olevia. S:sta tuleekin näin kevään korvalla mieleen herkkä, mutta niin vahva kukka, joka talven jälkeen nousee läpi asfaltin ja roudan ja kukoistaa. Niin luja, vahva ja kaunis hän on!Missä on ystävällisyyttä, lempeyttä, tahdikkuutta, auttamista, anteliaisuutta ja hyvää tahtoa - siellä on Seija! 

Seijan kanssa olemme myös tienneet toisemme useamman vuoden, ainakin neljän vuoden takaa, ja meitä yhdistää hyvin samanlainen sisustusmaku ja -tyyli. Blogituttavuus hänen kanssaan on tuonut mukanaan mukavia keskusteluja ja todella hyvää ja empaattista vuorovaikutusta. Seijan halu olla läsnä, jakaa elämäniloansa muille, taito keskittyä elämän pieniin iloihin ja elää hetkessä on todella tarttuvaa ja puoleensavetävää. Tämä nainen on todella aito, upea ja harvinainen helmi!Elisabetin sisällä roihuaa aivan uskomaton lämpö, joka lämmittää minua joka kerta ajatellessani häntä -vaikka välillämme on kymmenien kilometrien välimatka. Joskus siipeni ollessa hieman maassa Elisabetin spontaanit, välittävät ja juuri oikeat sanat juuri oikeaan aikaan ovat rohkaisseet levittämään siipeni uudelleen. Tämä nainen on todella viehättävä, herkkä, hauska ja myös tyylikkään silmän omaava niin kodin laitossa kuin pukeutumisessakin.

Elisabetin tapa tuoda omia ajatuksiaan ja tunteitaan esiin on niin kaunista, etten koskaan tule itse yltämään samaan. Hänellä vain on se taito, jolla levittää aitoa hyvää oloa ympärilleen -sen voi aistia välittömästi hänet tavatessaan. Todella ihailtavaa ja esimerkillistä.
Henriikka on lady, jolta olen oppinut hyvin paljon. Sen lisäksi, että tämä kaunotar omaa viehättävän, klassissen ja naisellisen pukeutumistyylin, Henriikassa on todella herkkää sisäistä kauneutta ja rauhaa. Tapasimme ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten, ja jo heti ensi vaikutelmalta hänen tapansa kantaa itsensä, hänen ystävällisyytensä ja kohteliaisuutensa jäi vahvasti mieleeni. 

Henriikka on opettanut minulle pukeutumisen saloja naisellisten jakkujen yhdistämisestä tyylikkäisiin kauluspaitohin ja huoliteltuihin kokonaisuuksiin. Näitäkin tärkeämpänä hän on opettanut minulle hyväsydämisyyttä ja rohkeutta kohdata elämän vaikeita asioita. Henriikka työskentelee psykiatrian parissa ja tämä saa minut ihailemaan hänen henkistä vahvuuttaan ja epäitsekkyyttään toimia toisten hyväksi. Henriikka on myös todella vaatimaton ja tämä piirre kaunistaa häntä entisestään.


Pirskahteleva nauru, hersyvä huumori ja empatia ovat ensimmäisiä piirteitä, joita Kitin persoonallisuuden pohtiminen tuo mieleeni. Nämä piirteet jäivät myös mieleeni siitä kerrasta, kun usean ihmeellisen sattuman summasta törmäsimme reilu kolme vuotta sitten kadulla ja siitä saakka olemme pitäneet yhteyttä. Kitillä on todella suuri taito asettua toisen ihmisen asemaan ja tuoda esiin näkökulmia, joita ei itse ole tullut ajatelleeksi.

Kitin kanssa on todella helppoa käydä syvällisiä ja merkityksellisiä keskusteluja useasta eri aiheesta ja tämän naisen kanssa ei muutenkaan puheenaiheet lopu! Kitillä on myös upea kyky ottaa kaikki ympärillään olevat todella ihanasti huomioon ja antaa ystävällisyytensä ja lämpönsä loistaa jokaiselle, joka hänet tapaa. Sellainen on Kiti!Tähän kampanjaan osallistuminen toi mukanaan todella hyvän mielen ja se kirvoitti jakamaan jatkossakin kehuja arjessa! Kiitoksen sana ystävälliselle ja huolellisella rappusiivojalle, huikkaus bussikuskille turvallisesta matkasta ja kiittäminen myyjän hyvästä palvelusta ovat omat tavoitteeni tuleville päiville ja niiden toteuttaminen ei paljon vaadi; vain viitsimisen ja se tulee bumerangina hyvänä mielenä takaisin. Laitetaanko siis porukalla hyvä kiertämään pysähtymällä hetkeksi miettimään, miten voisi jakaa päivittäin kehuja, kiitosta ja myönteistä ilmapiiriä? Ei huono tavoite arkeen, eihän? 

31 kommenttia:

 1. Täällä on yksi niin silmät kosteana tästä postauksesta ❤💛❤ apua! Ei tää osaa sanoa mitään! Nyt kieli vieyiin ❤ lämpimin kiitos hali sinne kera tämän päivän auringonsäteiden ☉❤ ihana sinä ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi hyvyydestäsi ja siitä lämmön tulvasta, jota saat aikaan! <3

   Poista
 2. Kiva postaus jälleen kerran! Susta ja blogistasi huokuu aitous, kiltteys sekä rehellisyys. Siksi pidänkin juuri sun blogista niin paljon! Kaikista blogeidta en saa yhtä hyviä fiiliksiä, kun sun blogistasi!

  Olen kantapään kautta oppinut, että se kuuluisa ensivaikutelma ei ole se mikä aina pitää paikkaansa. Kun luulee tuntevansa ja luottavansa jonkun ihmisen, niin on aika padka fiilis kun huomaa, että seläntakana puhutaan ja puukko heiluu lujaa tahtia.
  Näitä asioita olen pohtinut paljon ja ollut hyvin surullinen. Kumpa oppisimme kunnioittamaan toisia ja olla toisillimme avoimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä niin kovin rohkaiseva, myötäelävä, ystävällinen ja uskomattoman kannustava lukija! Olen kovin tyytyväinen, että blogini tarkoitus tuottaa hyvää oloa välittyy sinulle ja miten kiitollinen olenkaan siitä, että näet vaivaa myös kertoaksesi, mitä tunteita kirjoitukseni sinulle välittää. Kiitos todella paljon!

   Ja kiitos kun kerroit ajatuksistasi luottamisesta. On valitettavaa, miten luottamus ei tosiaankaan ole itsestäänselvyys ja kuinka sen saavutettua sen voi valitettavasti jossain tilanteissa myös äkkiä menettää Pidin ajatuksestasi toisten kunnioittamisesta; tämän muistaminen saisi varmasti meidät jokaisen toimimaan huomaavaisesti ja olemaan luottamuksen arvoisia.

   Kiitos vielä paljon kommentistasi, arvostan!

   Poista
 3. Totta, ihan liian harvoin tulee sanottua näitä ääneen! Sinulla on suuri sydän! 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri sydän on myös sinulla; kirjoitat aina niin kauniisti ja ajatuksella. Kiitos kauniista sanoistasi! <3

   Poista
 4. Voi vitsi! Täällä kans yks Henriikka fani! Pitkään olen ihallut hänen blogiaan ja tyyliään.

  Oot kyllä ihana, kun jaksat aina olla niin positiivinen❣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Eeva! En lainkaan ihmettele Henriikka-fanittamistasi. Hän on upea! Ja voi kiitos, kirjoititpa ihanasti! Muistan sanasi varmasti pitkään. :) <3

   Poista
 5. Voi apua! Kiitos tuhannesti kauniista sanoistasi! Olet itse täyttä kultaa koko ihminen! Yksi lämpimimmistä, tyylikkäimmistä ja sydämellisimmistä ihmisistä, jonka tiedän. Hyvyytesi ja sisäinen (myös ulkoinen) kauneutesi säteilee siellä, missä kuljetkin. Olet aarre meille kaikille ystävillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SInä ihana nainen, KIITOS! Nämä sanasi kertovat myösm paljon sinusta; olet juuri sellainen kuin edellä kuvailin. Halaus! <3

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Oli mukavaa päästä mukaan tällaiseen haasteeseen! :)

   Poista
 7. Heippa! Nyt oli pakko munkin kirjoittaa kommentti! Ihanaa, kun jaksat jakaa positiivisuutta täällä blogissasi! Iloinen, reilu ja positiivinen asenne tarttuu!

  T: pitkään blogiasi lukenut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka E!

   Miten ihanaa olikaan saada tällaista myönteistä ja sydäntä ja mieltä lämmittävää palautetta; kiitos kun kommentoit! Arvostan siitä suuresti ja sait aikaan suuren hymyn kasvoilleni. Tuli niin ihana fiilis tästä, kiitos vielä! <3

   Poista
 8. Mä en kestä sua! Siis niin kaunis kiitos upeista sanoistasi ja tiedät, että merkkaa mulle tosi paljon <3 <3 Mä voisin kirjoittaa susta vaikka ja mitä, mutta tänään tuli osa jo sanottua <3 Kiitos vielä kivasta seurasta sulle ja toivottavasti nähdään uudelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle aitoudestasi ja kaikesta hyvästä, jota jaat ympärillesi! Ja kiitos lounastreffeistä; se kirvoittikin minua toteuttamaan pian saamani blogihaasteen, jonka jaan eteenpäin sinulle. ;) Miten sattuikin just sellainen aihe, näät sitten!

   Poista
  2. Jänskää :) Jään odottamaan mitä oot keksinyt!

   Poista
 9. Ihana postaus ❤ Eikä maksa mitään olla kohtelias ja kehua, kun siihen on aihetta! Olen viime aikoina törmännyt niin surkeaan kaksinaamaisuuteen ja toisten kiusaajiin, että tuntuu hyvältä lukea tällainen postaus. Kunpa pahuus ja ilkeys katoaisivat iäksi ja tilalle tulisi suora puhe ja reiluus :)

  Oikein levollista viikonloppua ja terkkuja pohjoisen aurinkoisista keleistä 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja jättämistäsi ajatuksista! <3 Olen iloinen, jos pystyn jakamaan tähän kampanjaan osallistumaan sinulle hyvää mieltä. Tämä juuri oli tarkoituskin, koska niin valitettavan ikävä ilmiö on esimerkiksi nettikiusaaminen. Siksi tällainen kampanja onkin mielestäni ajankohtainen.

   Kaikenlainen kiusaaminen tai siitä kuuleminen saa minutkin todella surulliselle mielelle. Kaksinaamaisuuskin on epärehellisyydessään samaa sarjaa. Yhdelläkin positiivisella ja välittävällä ajatuksella voi siksi olla todella suuri merkitys jonkun elämässä. Sen kun aina itsekun muistaisi ja olisi rohkea jakaan hyviä sanoja eteenpäon. Onneksi on ihmisiä, jotka ymmärtävät hyvyyden arvon ja haluavat jakaa sitä myös eteenpäin. Sinä vaikutat juuri tällaiselta hyväsydämiseltä ja lempeältä ihmiseltä!

   Kiitos pohjoisen terveisisistä ja etelänterveisinä toivottelen hyvää pian alkavaa viikkoa! <3

   Poista
 10. KYLLÄ! Juuri tässä asiassa olen itse yrittänyt petrata viime aikoina. Ajattelen paljon hyvää ja kaunista muista ihmisistä pääni sisällä, mutta liian harvoin se tulee kuitenkaan suusta ulos asti! Itse kuitenkin tietää omasta kokemuksesta, että vaikkapa vain yksi hymy vastaantulijalta tai pieni kohteliaisuus keskustelukumppanilta voi muuttaa oman fiiliksen aivan täysin! Aivan ihana postaus ja ihana kampanja <3 Ja IHANA SINÄ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnistan itsessäni saman asian! Ja jotenkin sitä päässään ajattelee, että kun tekisi mielei kehua tai sanoa toiselle jotain kaunista, niin kyllä hän sen jo tietää! Esimerkiksi eilen olin ystäväni kanssa museossa ja sanoin hänelle muutaman seikan, jota hänessä todella arvostan olettaen hänen tietävän ne asiat myös itse. Hän kuitenkin yllättyi ihan totaalisesti ja kiitti palautteesta. Näin se vaan menee. Pitäisi useammin avata suunsa ja kertoa, mitä hyvää ajattelee. :) Kiitos paljon hyvistä ajatuksistasi, Susanna! <3

   Poista
 11. Voi miten ihana idea ja kirjoitus! Ihailen miten olet osannut näistä naisista kirjoittaa niin kauniisti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Kiitos paljon kun olet ollut vuosien ajan blogini matkassa; arvostan sitä todella paljon! <3

   Poista
 12. Pitäisi kyllä ehdottomasti tehdä tällainen itsekin! Ihanasti kirjoitit upeista naisista. <3 Hyvää alkanutta viikkoa Jenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katja! Ehdottomasti ota haaste vastaan, tätä oli niin ihana tehdä! <3

   Poista
 13. Ensimmäistä kertaa tsitten viime viikon pääsin istahtamaan nyt koneen ääreen, ja heti ensimmäiseksi tulin tänne. <3 Tämä postaus meni syvälle sydään, kuinka kiitollinen olenkaan että tiemme ovat kohdanneet. Olet upea nainen. <3 Kiitos kauniita sanoistasi murunen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä! Minäkin olen hyvin kiitollinen siitä ja kaikista hyvistä asioista, mitä kohtaamisemme onkaan tuonut mukanaan! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!