Viime päivinä ja viikon biisilista

17. helmikuuta 2017

Blogging Home office

Viime päivinä..

...olen innostunut kaivamaan kameran esiin lähes joka kerta, kun kevättä lupaava aurinko on tulvinut kotiimme.

... sain viimein aikaiseksi pestä täkkimme. Puolen vuoden pesuvälisuositus venähtää meillä usein pahemman kerran, mutta oi sitä tunnetta, kun puhtaat muhkeat peitot saa jälleen pedata!

... tuoreet kukat ovat koristaneet kotiamme.

... kaksi tulevaa blogiyhteistyötä ovat ilahduttaneet ja innostaneet minua!

... olen saanut paljon rakkautta ystäviltäni ja toivon mukaan voinut jakaa sitä myös eteenpäin. <3


Skandinavisk lempi candle tulips

... kävin toiseen otteeseen lääkärissä hakemassa apua uupumukseeni. Unettomuus, paniikkioireet ja ruoan imeytymättömyys ovat palanneet. Olen työstänyt mielessäni postausta tästä useaan otteeseen ja kirjoitan sen kun olen valmis.

... myös hormonaalinen akneni räjähti käsiin. Aloitin sinkkikuurin ja kokeilen uutta ruokavaliota.

... tarrasin pitkästä aikaa ihan oikeaan kirjaan ja luin mielenkiintoisia ajatuksia tunne-elämästä ja tunteiden merkityksestä omaan elämäämme.

...  oivalsin kiinnostukseni yhdentoistavuoden työrupeaman jälkeen takaisin koulun penkille. Minua kiinnostaisi valtavasti hoitoala -erityisesti mielenterveys. Toinen mielekäs ala olisi media-ala. 

... olemme odottaneet tulevaa talvilomaamme hääpäivämme aikaan.VIIKON BIISILISTA

Robert Miles / Fable

Heikki laittoi tämän kappaleen yhtenä päivänä soimaan ja se toi heti mieleen ihanat muistot lapsuudesta. Kuuntelimme tätä kipaletta yhden parhaimman ystäväni Jennin kanssa, jonka kanssa olemme tunteneet vauvoista lähtien. Biisi on edelleen yksi all time favourite - suorastaan klassikko!

Snow Patrol / Chasing cars

Tästä kappaleesta tulee hyvä fiilis; melodia ja tunnelma kohtaavat.

Pink / Try

Pink ei kuulu varsinaisesti suosikkiartisteihini, mutta tästä kappaleesta pidän.

Nelly Furtado / Try

Silloin kun muutin parin vuoden kämppisasumisen jälkeen yksin, kuuntelin paljon Nelly Furtadoa. Ostin harvoin CD-levyjä, mutta Nellyn levy oli pakko saada!

Ultramariini / Hän haluaa heijastuksen

Hämeenlinnalaisorkesteri pääsi listalleni toistamiseen; se vaan on niin hyvä!


Nyt kiireisen päivän jälkeen on aika heilahtaa sohvalle ja katsoa VOFfia. Hyvää viikonloppua kaikille!

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Katja ja hyvää alkanutta viikkoa sinulle! <3

   Poista
 2. Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. <3 Voi kun haluaisin jutella sun kanssa, kun tänne ei viitsi kaikkea kirjoittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista ajatuksesta. Minäkin olen huomannut, ettö meissä on paljon samaa. Voimauttavia säteitä sinne! <3

   Poista
 4. Auringon säteitä viikonloppuusi Jenna 💗

  VastaaPoista
 5. Miksi oi miksi me asutaan niin kaukana toisistamme?! Mun tekisi niin mieli viedä sut kahville ja jutella sun kanssa kaikesta maan ja taivaan välillä.... Yhteishakuhan muuten alkaa maaliskuussa, joten miksipäs et hakisi opiskelemaan :) Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu empaattisuudestasi ja läsnäolostasi. Varmasti meillä riittäisi juttua. :) Katsoin yhteishakua, katsotaan usaltaudunko hakemaan. Lämpimiä ajatuksia sinne! <3

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Katja, hyvää ja toivottavasti aurinkoista alkanutta viikkoa! <3

   Poista
 7. Mä niiiin tykkään tällaisista postauksista! Itellä oli aivan samanlaisia oireita, paitsi olisin voinut nukkua ihan hirveitä määriä. Toivottavasti sait apua lääkäriltä; pienin askelin eteenpäi ja muista kuunnella kehoasi❣

  Biisilista osu ja uppos - jälleen. Snow patrol on ihana!

  Elämä kantaa, ihanaa viikonloppua! ☉💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meissä on siis paljon samaa. Ikävä kuulla, että sinäkin olet joutunut kulkemaan samanlaista polkua. Se on tosi kuluttavaa ja raskasta. Kehon kuuneteleminen on ollut jo pitkään työn alla ja jospa sitä pikkuhiljaa alkaisi ihan oikeasti kuuntelemaankin. :)

   Kiva että biisilista upposi jälleen! Lämpimiä ajatuksia sinne ja hyvää alkanutta viikkoa! <3

   Poista
 8. Ihana postaus, jotenkin tosi kaunis ja samaan aikaan niin rehellinen <3 Oon aina arvostanut ihan hirveästi sitä, miten uskallat kirjoittaa ikävemmistäkin asioista elämässä niin rehellisesti. Odotan pääseväni lukemaan postaustasi uupumuksesta, itsellänikin on ollut samankaltaista ilmassa viime aikoina. Luotetaan kuitenkin siihen, että elämä kantaa <3 Ihanaa viikonlopun jatkoa kaunokainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna. Tästä aiheesta kirjoittaminen on oikeastaan ensimmäinen, johon olen tarvinnut erityistä rohkeutta. Mutta kuten muissakin voimia vievissä asioissa, rehellisyys omista tunteista on avain toipumiseen. Toki blogiin en halua aivan kaikkea tuoda esiin, mutta tietynlainen avautuminen auttaa jäsentelemään omia ajatuksia ja parhaassa tapauksessa voi olla lohdutuksena myös muille samanlaisia asioita läpi käyville. Paljon, paljon voimia sinulle Susanna! <3

   Poista
 9. Jälleen kerran ihana ja koskettava postaus <3 Niin kuin muutama muukin haluisin jutella sun kanssa, koska mä niin tiedän mistä sä puhut! Mulla on myös fiilis, että meil on aika samoja "vammoja" niin kuin ollaan aiemminkin puhuttu. Mikä sen parempi kuin jutella ihmisen kanssa, joka tietää just eikä melkein mitä toinen tarkoittaa!

  <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S. On huojentavaa, ettei ole ainut, joka työstää tällaisia tunteita ja kipuiluja. Sinunkin ajatuksiasi blogistasi lukeneena olen huomannut, miten tunnemaailmamme on monilta osin hyvin samankaltainen. Siksi myös sinun tapasi käsitellä vaikeita asioita on antanut minulle paljon rohkaisua ja huojennusta. Kiitos! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!