Viikon biisilista

20. tammikuuta 2017


Tämän viikon biisilista tuntui haasteelliselta. Ei siksi, etten tietäisi mistä kappaleista kirjoittaa vaan siksi, että kuuntelemieni kappaleiden seasta oli vaikea valita viisi parasta. Musiikin maailma kun on loputon!

Viime viikkoon verrattuna tämän viikon musiikillinen kattaus on ollut astetta keveämpi kuin mollivoittoinen. Löytyykö listalta omia lemppareitanne?

Eva Cassidy / Autumn Leaves

Tämän kappaleen intensiivisyys tunkeutuu joka kerta sydämeni sisimpiin osiin saaden minut toisaalta myös surulliseksi lahjakkaan artistin nuoren elämän päättymisestä.

Paul McCartney / Dance Tonight

Isäni yksi lempiartisteista; tästä biisisistä tulee hyvälle mielelle ja jalkaa alkaa väkisinkin vipattamaan.

Emma Salokoski / Veden alla

Vahva kappale, jonka voimakasta vaikutusta en pysty edes täysin kuvailemaan. Ehdottomasti yksi kaikkien aikojen lempikappaleistani, johon en pysty kyllästymään.

Coldplay /  Midnight

Coldplayta jo vuosia kuunnelleeni tämä kappale nousi heti heidän tuotantonsa omaan TOP 5:een. Luonnehtisin kappaletta abstraktiksi, jossa sen moniuloitteisuus kiehtoo. Haaveenani olisi päästä kuulemaan tämä joskus soitettuna livenä!

Ben Howard / Conrad

Kuulin tämän kappaleen ensimmäistä kertaa alkuvuodesta ja ihastuin siihen heti. Sävelten soinnissa mieleni lähti matkalle johonkin lämpimään ja pystyin melkein haistamaan meren tuoksun ja kuulemaan vaahtoavien aaltojen kohinan.

Monta kappaletta tuntuu uupuvan listalta muun muassa Happoradion tuotannosta, mutta lisään ne todennäköisesti seuraavan viikon vitoseen. Hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!