Sängynpäädyn suunnittelua

5. tammikuuta 2017Eipä siitä kauaakaan ole, kun päätin kotimme yksinkertaistamisen myötä, että meille ei enää koskaan tule sängynpäätyä. Niinpä niin, never say never! 

Tämä ehdoton no-no tuli siis siitä syystä, että aiemmin itse tekemäni sängynpäädyt ovat olleet varsinaisia pölynkerääjiä, ja sellaista en missään nimessä enää meille halua. Tajusin kuitenkin, että onhan niitä muitakin ratkaisuja kuin kankaiset versiot. 

Tällä hetkellä mieleni askartelee vanerilevyn tuunauksesta sängynpäädyksi samaan tyylin kuin S on tehnyt Beauty of Life-blogissaan. Toisaalta Deko 133-blogin ideakaan ei ole lainkaan hassumpi! Ehkä päädyn omassa tuotoksessani siis johonkin näiden kahden välillä? Päätäni kyllä vähän sekotti tuttavani Rebeccan miehen tekemä upea pellavainen DIY-sängynpääty 65m2_ Instagram-tilillä. Koita näistä kaikista toteutettavista ja ihanista ideoista sitten päättää se oma tyyli! Nooh, kunhan pääsen Starkkiin valitsemaan vaneria, niin eiköhän se sängynpääty ala valmistumaan. :)


19 kommenttia:

 1. Siellä ihan samoissa aatoksissa kun täällä :-) Lavapääty kyllästyttää kuten taisin laittaakin, ja nyt pehmeämpää tilalle :-) Kun pääsisi vielä toteutuksen makuun! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hymähtelen usein, miten käsikädessä sisustusmakumme kulkeekaan! :) Meille on jo tiedossa vaneri, en malta odottaa että pääseen sitä tuunaamaan!

   Poista
 2. Kivoja vaihtoehtoja! Jäämpä odottelemaan miltä sun ratkaisu tulee näyttämään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, innolla odotan toteutuksen alkamista!

   Poista
 3. Jeee ja kiva, että olet inspiroitunut <3 Kiva nähdä mihin versioon päädyt.

  VastaaPoista
 4. Hei mistä noi yöpöydät on ostettu? :-) Nimimerkki Uusia yöpöytiä vaille

  VastaaPoista
 5. Jään odottelemaan millaiseen lopputulokseen päädyt. Kaikki kolme ideaa ovat hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin innostuin näistä kaikista, mutta yksi idea vei voiton. :)

   Poista
 6. Kaunis valmis pääty on mielestäni myös se, mikä meillä on, eli Familonin Jousto. Sopivan siro ja yksinkertainen! :) Nuo teidänkin ideat on kivoja!

  http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/2016/06/finally-found-what-im-looking-for.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijjoi, kertakaikkisen upea sängynpääty! Tykkään myös sen väristä; uumoilen tuleeko omastamme kokovalkoinen vai kenties harmaan sävyinen. Kiitos tästä päivästä. <3

   Poista
 7. Ooh, pitää kertoo M, että se saa tunnustusta :D Mä en tänä päivänäkään haluaisi sängynpäätyä, mutta makuuhuone vaan kaipasi sitä :D Joku vinksahtanut suhde mulla siis sängynpäätyihin! Odotan teidän lopputulosta!! :) <3

  -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. M rokkaa!! Siis todellakin melkoista mestarityötä, kunpa itsekin osaisin taikoa yhtä hienon lopputuloksen! Kiitos inspiraatiosta! <3

   Poista
 8. Mun sängynpääty oli suunnitteluasteella niin monta vuotta että siitä todellakin tuli mieluinen. Ja on muuten helppo kun voi vaikka rätillä pyyhkäistä pölyt päältä. http://www.littlebigthings.fi/2015/08/diy-sangynpaaty.html
  Pitäis keksiä joku uus kiva projekti, tai josko tekisi loppuun jonkun jo aloitetuista :P Uudet vaan olis kivempiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvän suunnittelun tuloksena syntyy timantteja! Muistankin tuon päätysi ja miten onnellinen olit kun sait sen itsellesi taiottua. Upeaa työtä kertakaikkiaan!

   Poista
 9. Kiva nähdä mihin päädytte! <3 Meillä kanssa DIY päätynä harmaa pellavapääty ja oon tykännyt. Itseasiassa päällystin tämän päädyn, joka oli aiemmin valkoinen hiukan kiiltäväpintainen. Itse voisin jo vaihtaa toisenlaiseen, mutta mies on tykästynyt tähän. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa pellavapääty kuulostaa aivan täydelliseltä! Ja aika suloista, että miehesikin ottaa osaa ja kantaa sisustukseen. :)

   Poista
 10. Mäkin tehnyt oman sängynpäädyn, mutta patjasta ;)

  www.stoori.fi/pakkomielteita

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!