Marmoroidut kalenterin kannet

18. tammikuuta 2017Vuoden vaihtuessa oli taas aika pohtia turvautuako ajanhallintaan sähköisessä vai paperisessa versiossa. Puhelimen kalenteri on ollut jo monena vuotena ahkerassa käytössäni, vaikka viimekin vuonna hankin paperisen almanakan. Välillä sitä kuitenkin pyörittelee ajatusta mitäpä jos kaikki merkinnät katoavat bittiavaruuteen ja sitä kautta tulen menoistani ihan ulalle? Noh, sitä varten on tietenkin esimerkiksi pilvipalvelu, mutta vanhan liiton ihmisenä minun on myönnettävä, etten osaa käyttää sitä. Edes Dropboxia tai muita ulkoisia kuvapankkeja en hallitse, kröhöm. Olisi ehkä syytä opetella. ;)

Tänä vuonna päädyin kuin päädyinkin paperiseen kalenteriin, mutten kaikista etsinnöistäni huolimatta löytänyt sitä oman näköistä. Viime viikolla ammatiliitossani kuitenkin asioidessani ystävällinen virkailija ojensi minulle tämän vuoden kalenterin, joka sattui olemaan juuri oikean kokoinen! Lähtöä tehdessä kiitin häntä toistamiseen ja kalenteria laukkuun sujauttaessani sain idean; kalenterin kannethan voisi tuunata kaapissani olevilla jämäpaloilla marmorikuvioisella Dc Fixillä!
Tuunaus sujui todella kivuttomasti ja väksinkin tuli mieleen kouluajat, kun kirjojen kansia päällystettin kontaktimuovilla. Tosin silloin päällystäminen ei ollut vaivatonta, liekö siis kädentaidot petraantuneet viidessätoista vuodessa.

Kun kalenterin kannet olivat valmiit, lisäsin niihin merkityksellisen yksityiskohdan. Rakas ystäväni Nea ojensi minulle yhtenä päivänä Dymolla tekemänsä pienen tekstin, jossa minua ajatellen hän oli kirjoittanut tekstin Jenna-rakas. Näin kaunis ystävän lämmin ele toi sydämeeni valtavan lämmön ja kiitollisuuden aallon ja tuon tekstin haluan lukea joka päivä. Nyt se ilahduttaa minua kalenterini etukannessa. Juuri tällaisia eleitä tarkoitin, kun kirjoitin aiemmin, että ihan hukun ystävien ja läheisten osoittamaan rakkauteen. Onnekas minä!
Nyt kelpaa kirjoitella menoja sun muita uuteen tämän vuoden kalenteriin. Erityisesti odotan maaliskuun alkua, kun meillä on kahdeksanvuotis-hääpäivä. Milloin se aika oikein hurahti? 

12 kommenttia:

 1. Hauska idea! Ja hyvän näköistä jälkeä siitä tuli! Hyvää loppuviikkoa sinulle!❤:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana aurinko on hellinyt meitä tänään! Toivottavasti myös viikonloppuna! <3

   Poista
 2. Ihanan kalenterin teit ja vieläpä niin kauniilla tavalla henkilökohtaisen itsellesi!💕 Minä tyydyin vaaleanharmaisiin kansiin. Sisältö on tärkein😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanharmaat kannet kuulostavat myös tyylikkäiltä! <3

   Poista
 3. Tuo ele oli todella kaunis ja sinä teit todella hienon työn <3 Täydellinen kalenteri tälle vuodelle! <3 U p e a a! <3

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis ja tyylikäs kalenteri! Marmori on vienyt myös mun sydämen!
  Läheisten ja hyvien ystävien tuki on tärkeää, itse sain paljon voimaa ja ymmärrystä juuri heiltä, kun oli vaikeaa. Silloin huomaa ketkä ovat niitä tosiystäviä ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillämietin, onko marmorikuvio liiallista paluuta yhdeksänkymmentäluvulle, mutta ei se mitään vaikka olisikin. Kuvio on kaunis ja aina ajaton. :)

   Ihana kuulla, että olet saanut tukea läheisiltä. Vaikeina aikoina on todella tärkeää tulla ymmärretyksi ja rakastetuksi. <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!