Olohuoneen pörröinen lämmittäjä

31. lokakuuta 2016


Monissa sisustusblogeissa on pyörinyt kauniita kuvia kodikkaista ja tunnelmallisista olohuoneista, joissa sohvalle on levitetty lämmittävä talja. Samalla kun talja lämmittää sen päällä loikoilevaa, on se myös todella sievä sisustuselementti.

Tunnetilojen kuvaamista

28. lokakuuta 2016


Muutama viikko sitten vietin rakkaan ystäväni Nean kanssa kuvauspäivän, jossa halusimme kuvata erilaisia tunnetiloja. Tällainen kuvausidea oli minulle täysin uusi ja kieltämättä kysyi myös rohkeutta olla kameran edessä erilailla kuin totutusti. Tavallisesti naamani näkyy asukuvissa, mutta nyt asukuvien sijasta keskityimme fiiliksiin ja niiden taltioimiseen.

Lasikupu kynttilälle

26. lokakuuta 2016


Ai että! Tiedättekö sen fiiliksen, kun olette pitkään etsineet jotain tiettyä ja sitten etsimänne tulee vastaan? Kyse voi olla jostain elämää mullistavastakin asiasta tai sitten ihan pienestä jutusta, joka tuottaa kuitenkin iloa.

Näistä en luovu

25. lokakuuta 2016


Vastajauhetuista pavuista valmistetusta kahvista, pellavan pehmeästä tekstuurista, omasta hetkestä blogin tai kirjan ääressä, päivän mittaan Heikille lähetettävistä "Minä rakastan sinua"-viesteistä,

Oikean kirjan ääressä

24. lokakuuta 2016


Miten usein tuleekaan napattua kahvikupin tai jonkun muun rauhallisen hetken ääressä puhelin ja ennen kuin edes huomaa, on selannut läpi SOME:n kaikki kanavat. Liian, siis aivan liian harvoin, tulee avattua ihan oikea kirja ja hyvä kun muistaa, miltä kirjan kannet edes tuntuvat! ;)

Ripaus kultaa kotona

21. lokakuuta 2016


Kyntiläaika on pian parhaimmillaan, enkä millään malttanut olla vinkkaamatta tästä "pihistä"-vinkistä, mitä tulee tyylikkääseen kultaiseen kynttilänjalkaan. Iittalan Nappula-kynttilänjalat sopisivat tosi ihanasti sisustukseemme, mutta tämä Clas Ohlsonin versio on melkein yhtä ihana. Nappulat ovat toki vankenpaa tekoa, mutta ei tämäkään kynttilänjalka hassumpi ole, vai mitä?

Energiaa tuova smoothie

20. lokakuuta 2016


"Hyvä päivä alkaa kunnon aamupalalla." Näinhän sitä sanotaan ja allekirjoitan tuon lauseen ehdottomasti. Oli aika, jolloin söin aamuisin aivan liian vähän ja jo aamun ekana työtuntina nälkä kurni vatsassa. Tällä smoothiella olen onnistunut pitämään nälän tunteen loitolla kolme tuntia. Syönkin kolmen tunnin välein neljänä kertana päivässä ja tällä reseptillä aloitan useimmiten päiväni.

Burgundia petauksessa

16. lokakuuta 2016

Pellava Finlayson Pentik H&M Home

Kotoista sunnuntaita! Reilu viikko sitten kirjoittelin pellavalakanoista ja moni teistä samaistui ajatukseen niiden mukavuudesta, pehmeydestä ja kodikkuudesta.

There is art inside

13. lokakuuta 2016

Desenio juliste

Desenion kauniit julisteet ovat monille sisustajille tuttuja ja tyylikkäitä katseenvangitsijoita. Minäkin sain jokin aika sitten tehdä yhteistyötä Desenion kanssa ja yhä nuo julisteet ilahduttavat edelleen silmääni!

Syksyn pehmeä lämmittäjä

12. lokakuuta 2016


Käsi ylös, kuka rakastaa lämpöisiä ja sopivan pörröisiä neulepuseroita? Sama täällä, molemmat tassut ylhäällä kirjoitan (mitenhän se on mahdollista?) tätä postausta kuvissa näkyvissä villaa sisältävää neule ylläni. Siitä saakka kun tämän neuleen bongasin, olen pukeutunut tähän melkein päivittäin ja pesukoneessakin se on jo kerran ehtinyt pyörähtää.

Mustavalkoraitaa olohuoneeseen

11. lokakuuta 2016


Suurena koristetyynyjen hamstraajana minulla on ollut tapana täyttää sohvamme niillä yli äyräiden niin, että hyvä kun sekaan on mahtunut istumaan. Tai oikeasti ei ole mahtunut, vaan sohvalle käydessä on aina pitänyt heittää tyyny jos toinenkin lattialle. Heikki on kutsunut tätä ilmiötä tyynyvitsaukseksi vaikka olenkin väittänyt sitkeästi vastaan. ;) Viime viikolla kuitenkin totesin, ettei tyynypaljoudessa ollut enää mitään järkeä ja hankkiuduin eroon neljästä. Asetin sohvalle vain muutaman tarkkaan harkitun yksilön ja arvatkaa mitä? Nyt sohvalla mahtuu jopa löhöämään, hahaa!

Kestosuosikkini: Mulberry check-huivi

10. lokakuuta 2016

Mulberry check scarf Louis Vuitton Never Full

Syksyihmisenä rakastan ruskaa ja sen tuomaa energisoivaa väriloistoa. Ruskan tuomat murretut sävyt sopivat myös syksypukeutumiseen ja rakastan sitä tunnetta, kun villahuivit saa ottaa jälleen käyttöön. Yksi kestosuosikkini niin sykyllä kuin talvella on muutama vuosi sitten second handina löytämäni Mylberryn check-huivi, joka on helppo yhdistää asuun kuin asuun.

Syksyn tunnelmaa kotona

9. lokakuuta 2016


Meistä varmasti moni samaistuu ajatukseen, että pimeinä syksyisinä iltoina on ihana tunne sytyttää koti täyteen kynttilöitä. Kynttilänvalossa voi käpertyä sohvan nurkkaan huovan alle ja nauttia vaikka kupposen kuumaa teetä. Niin teen minäkin juuri tällä hetkellä ja tunnelmallista iltaa viehättämään noukin ulkoa muutaman kauniisti värittyneen vaahteranlehden. Niiden tuoksu viehättää ja luo sopivasti syksyfiilistä kotiin.

Väläys uusista keittiöntuoleista


Muutama viikko sitten kirjoitin uudesta pyöreästä ruokapöydästämme, joka on osoittautunut käytössä todella hyväksi ja käytännölliseksi. Koska pöytä on muotokieleltään ilmava ja kevyt, olemassa olevat ruokapöydän tuolimme olivat sen ympärille turhan massiiviset. Laitoimme tuolit siksi Toriin myyntiin ja ei aikaakaan kuin tuolit menivät kaupaksi. Edessä oli siis uusien tuolien metsästys, joka ei mitenkään vastenmielistä ollut, haha!

Pellavalakanoissa

7. lokakuuta 2016


Miten ihana tunne onkaan käpertyä hämyisenä iltahetkenä pellavalakanoiden sekaan ja mukahtaa niiden syleilyyn! Oli sitten kesä tai talvi niin pellava tuntuu materiaalina aina miellyttävältä ja optimaaliselta. Pellavalakanat kuitenkin jakavat mielipiteitä valkosipulin lailla; toiset eivät saa niistä tarpeekseen kun taas toiset kiertävät ne kaukaa. Kumpaan ryhmään te kuulutte?

Se oma juttu!

6. lokakuuta 2016

Blogging Roses Ruusut Apple Appleair Macbook Iphone Pink Lipistick

Huulipunan jälki kahvikupissa, rennosti lojuva torkkupeitto, peiton alta pilkottavat varpaat, päivän lehti, ruusu kirjan päällä, auki oleva läppäri odottamassa kirjoittajaa, kellonaika puhelimen näytöllä, kynttilän liekki. Näissä kaikissa yhdistyy yksi ja sama minua todella paljon tällä hetkellä valokuvaamisen inspiroiva tekijä: elämä!

Inspiroiva syksypäivä

5. lokakuuta 2016

Syksy Helsinki

Ihanat blogini lukijat! Siis voi kiitos edellisen postaukseen tulleista uskomattoman kauniista ja omia samoja tuntemuksia käsittävistä ajatatuksisanne. Luin ne monta kertaa läpi ja ystävällisyytenne oli jotain käsin kosketeltavaa. Arvostan todella paljon teitä ja oli myös ihana lukea, että viihdytte blogini matkassa. Toivon, että voin inspiroida teitä vielä pitkään!