Väläys uusista keittiöntuoleista

9. lokakuuta 2016


Muutama viikko sitten kirjoitin uudesta pyöreästä ruokapöydästämme, joka on osoittautunut käytössä todella hyväksi ja käytännölliseksi. Koska pöytä on muotokieleltään ilmava ja kevyt, olemassa olevat ruokapöydän tuolimme olivat sen ympärille turhan massiiviset. Laitoimme tuolit siksi Toriin myyntiin ja ei aikaakaan kuin tuolit menivät kaupaksi. Edessä oli siis uusien tuolien metsästys, joka ei mitenkään vastenmielistä ollut, haha!


Suunnittelimme pöydän ympärille kolmea tuolia ja kaksi Vieniläistyyppistä tuolia löytyikin second handina. Muistan, kuinka minulla oli murrosiässä tismalleen samanlainen tuoli kirjoituspöytäni ääressä, joten tuolit tuovat minulle tosi kotoisan olon. Nyt haaveilen vielä yhdestä erilaisesta tuolista ja pari vaihtoehoa minulla onkin jo mielessä. Ei ole oikeastaan lainkaan hullumman näköistä vaikka lähes kaikki pöydän ympärillä olevat tuolit olisivat erinäköisiä, kuten Henriikan ja Sannan uusissa postauksissa kauniisti havainnollisestaan.

Suloista sunnuntaita ihanat!

6 kommenttia:

 1. Hurmaava näky eli kuvat ❤

  Itsekin huomaan haaveilevani yhä useammin eri pari tuoleista. Siinä on särmää ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmonisia kokonaisuuksia ihasteelleena ihmettelen itsekin, miten olen ihastunut "eriparituoleihin" mutta ne tuovat todella särmää ja myös leikkisyyttä. ☺️

   Poista
 2. No hyvältä näyttää Ton-tuolit sielläkin!! :) Täällä ei osata vieläkään päättää tätä tuolisavottaa, mutta eiköhän ajan kanssa selviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Sinun suustasi kehut tuntuvat hyvältä kun olet niin pro ja alan ammattilainen! En tiennytkään, että näilläkin tuoleilla on oma nimensä, kiitos siis kun avarsit tietouttani. :)
   Teidän tuolissvottaa on ollut kiva seurata ja kauniin kotinne muutosta!

   Poista
 3. Kauniit kuvat! Eri pari tuolit ovat kyllä tyylikäs kokonaisuus!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!