There is art inside

13. lokakuuta 2016

Desenio juliste

Desenion kauniit julisteet ovat monille sisustajille tuttuja ja tyylikkäitä katseenvangitsijoita. Minäkin sain jokin aika sitten tehdä yhteistyötä Desenion kanssa ja yhä nuo julisteet ilahduttavat edelleen silmääni!

Pari viikkoa sitten ystäväni Katri kertoi tekevänsä Deseniolle tilausta ja kysyi haluaisinko tilata jotain samalla. Olin suunnittellut tulevaan kotitoimistoomme jotain herkkää julistetta ja niinpä Lipstick tuntui heti hyvältä vaihtoehdolta. Kun olin maksamassa julistetta, Katri yllätti minut ja halusi ostaa seinää koristavan taideteoksen minulle lahjaksi. Aww, ihana! <3Minulla sattui olemaan kotona juuri oikeankokoiset kehykset julisteelle mutta todennäköisesti tulen ne kuitenkin vaihtamaan mustiin. Vaikka valkoinen onkin yksi lempiväriseistäni, niin luulenpa, että valkoiselle seinälle ripustettuna kehykset ikäänkuin hukkuvat, joten musta tuo ilmeeseen enemmän särmää. Näissä kehyksissä juliste koristaa kuitenkin työpöytäämme siihen saakka, kun pääsen jälleen kehysostoksille Ikeaan. ;)

Kiitos vielä rakas ystäväni! <3

8 kommenttia:

 1. Tuo on mielestäni niin sinun näköinen Jenna! <3 Kaunis! <3 Niin oiva valinta kotiinne! <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis, itsekkin olen miettinyt keittiöön jotain Deseniolta. :)

  VastaaPoista
 3. Onpa jälleen kauniita kuvia <3 Ja julistekin on ihana, tuo lipstick oli yksi suosikeistani Deseniolta, vaikka en sitä päätynytkään lopulta tilaamaan!

  http://aliisa-m.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kaunis taulu. Tuolla Deseniolla on niin kivoja julisteita.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!