Pellavalakanoissa

7. lokakuuta 2016


Miten ihana tunne onkaan käpertyä hämyisenä iltahetkenä pellavalakanoiden sekaan ja mukahtaa niiden syleilyyn! Oli sitten kesä tai talvi niin pellava tuntuu materiaalina aina miellyttävältä ja optimaaliselta. Pellavalakanat kuitenkin jakavat mielipiteitä valkosipulin lailla; toiset eivät saa niistä tarpeekseen kun taas toiset kiertävät ne kaukaa. Kumpaan ryhmään te kuulutte?Itse kuulun vahvasti tähän ensimmäiseen ryhmään, ja rakastan kietoutua pehmeään pellavaan. Omat pellavalakanamme ovat hankittu H&M Homesta ja ne ovat osoittautuneet erittäin hyviksi ja hinta-laatusuhteeltaan kiitettäviksi. Ainut miinus näissä lakanoissa on "yläaukottomauus" eli yläreunojen puuttuvat käsinmenoaukot. Tähän miinukseen tosin on jo tottunut mutta silti haaveilen kovastikin vielä Balmuirin pellavalakanoista. Olen ihastellut niitä usein muun muassa Jonnan blogissa ja ehkä joskus vielä pääsen toteuttamaan tämän haaveen.


Uppooko pellavalakanat teihin vai ovatko ne omaan kotiinne ehdoton no-no?

16 kommenttia:

 1. Mielettömän upeat kuvat ❤ nämä sopisi vaikka mihinkä lehteen ❤

  Täällä vielä haaveillaan pellavalakanoista, joku päivä vielä.... 🤗

  Mukavaa päivää ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Elävät pinnat saavat kuviin mukavaa eloa. :) Ja toivottavasti oma pellavalakanahaaveesi vielä toteutuu!

   Poista
 2. Kauniit lakanat, ihana puhtaanvalkoinen sävy <3

  VastaaPoista
 3. En ole tainnut koskaan nukkua pellavissa, ehkä pitäisi kokeilla. Ainakin ne näyttävät hyviltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailmalla on kuulemaa kahdenlaista pellavaa ja tämä Henkkamaukan pellava on sitä parempaa ja pehmeämpää materiaalia. Voin lämpimästi suositella! :)

   Poista
 4. Pellava <3 En omista kuin yhden pussilakanan, ja se on ollutkin kovassa käytössä. Hyvä olisi hankkia toinen rinnalle. :) Hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pellavaan koukuttuu aika nopeaan kun siihen kerran ihastuu. :)

   Poista
 5. Meillä on yhdet valkoiset pellavalakanat ja ne on ihan lempparit. Harvoin tulee käytettyä muita lakanoita, vaan nuo laitetaan yleensä suoraan pesun jälkeen takaisin sänkyyn.

  Upeita kuvia! <3
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin siinä usein käy - voin hyvin samaistua tuohon! :)

   Poista
 6. Upeat kuvat! :)

  En ole koskaan nukkunut pellavalakanoissa, mutta ois kiva joskus kokeilla. Mitä nyt oon kattellut, niin hinnaltaan pellavalakanat ovat aika kalliita varsinkin tuplapeittoon, mutta ehkä vielä joskus. :) Vois nuo H&M:n lakanat käydä tsekkaamassa :)

  Jenni's lullaby

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni ja kiitos kommentistasi! Olen huomannut saman, että pellava on arvokas materiaali niin laadultaan kuin hinnaltaan. H&M:n lakanoissa on mielestäni todella hyvä hintalaatu-suhde vaikka hinta onkin edullisemmasta päästä. Voin lämpimästi suositella! :)

   Poista
 7. Ihan mielettömät kuvat <3 Mä olen ihan myyty pellaville! Mies ei tosin kauheasti tykkää ja tehtiinkin hyvä kompromissi, kun otin meidän pellavat minun opiskelijaboksiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pellava tosiaan jakaa mielipitetitä, mutta onneksi päädyitte kompromissiin. :D Ja kiitos! <3

   Poista
 8. Olen ostanut pellavalakanat lahjaksi bonusminiälle. Itsellä ei pellavalakanoita ole. Tuo H&M oli hyvä vinkki. Nuo lahjalakanat ostin aikoinaan Stockkalta ja ne maksoivat maltaita.
  Kauniit kuvat ja kauniit lakanat!
  Rentouttavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli varmasti ihana ja tykätty lahja kauniit pellavalakanat! Voin lämpimästi suositella tätä Henkkamaukan laatua, ovat aivan ihanat! :)
   Suloista sunnuntaita!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!