Lasikupu kynttilälle

26. lokakuuta 2016


Ai että! Tiedättekö sen fiiliksen, kun olette pitkään etsineet jotain tiettyä ja sitten etsimänne tulee vastaan? Kyse voi olla jostain elämää mullistavastakin asiasta tai sitten ihan pienestä jutusta, joka tuottaa kuitenkin iloa.Pinterest-kansioni (nimellä Jenna Karivuo) on jo pitkään täyttynyt kuvista, jossa tuoksukynttilää koristaa kaunis lasikupu. Googlailin sellaista useaan otteeseen, mutta millän ei meinannut sopivaa löytyä. Ikean valikoimista tupsahti esiin yksi varsin varteenotettava vaihtoehto, mutta ilman päällä olevaa "nupukkaa".

Muistelin, että H&M Homessa on vastaavia ainakin joskus ollut ja miten sattuikaan niiden saapuneen jälleen mallistoon! Kuvun mukana tuleva kaunis kultainen alunen oli se viimeinen niitti, johon ihastuin ja nyt kuvassa oleva kokonaisuus koristaa olohuoneen pöytäämme. Tarkoitukseni tällä kerronnalla ei ole ylistää materiaa vaan vain kertoa, miten kiva tunne on kun löytää etsimänsä.

Lasikupu kynttilä

Materiasta puheen ollen pidämme ystävieni kanssa kirpputorin lauantaina 12.11. klo 11-15 Helsingin Pikku-Huopalahdessa, johon on tulossa näillä näkymin ainakin kymmenen myyjää. Kirjoitan tarkan paikan vielä lähemmin ja kuvaan muutamia tuotteita tänne blogin puolelle, mitä menen itse myymään. Omissa myyntikappaleissani on runsaasti hyviä vaatteita, sisustustekstiilejä ja -tavaroita, huiveja, kenkiä, laukkuja ja koruja. Olette kaikki lämpimästi tervetuloa ostoksille! 

Nyt toivottelen leppoisaa torstain jatkoa!

9 kommenttia:

 1. Onpa vain kaunis kokonaisuus♡ Mulle tosi ei ihan aukea tuollaisen lasikuvun idea tai merkitys. Miksi pitää kynttilää kuvun alla? Meillä lapset hajottaisi tuollaisen pöydältä iloisesti kiljahdellen😄:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään kovasti! 😌 Heheh, ymmärrän hyvin kysymyksen. 😁 Minäkin sitä aikani mietin ja totesin, että kupu on kaunis kokonaisuudessa ja sen sisällä voi pitää tuoksukynttilää silloin kuin sitä ei polta.

   Ja hei arvaa mitä, muistatko kun ideoit valoverhoa meidän makkariin tilan jakajaksi? Siitä intoutuneena keksin eilen DIY-tilanjakajan, joka ei kuitenkaan ole verho, mutta helppo toteuttaa. Kiitos siis inspiraatiosta!

   Poista
  2. Niinkö!? Vau! Mikä se sellainen tilanjakaja sitten on? Kerro heti!😄

   Poista
 2. I h a n a ! <3 Kuinka sopii teille! <3 Niin sinun näköinen! :-)

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Entä tuo toinen kynttiläjalka? Mistä se on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Elina! Kynttilänjalka on Clas Ohlsonilta. Niitä oli kahta eri kokoa ja väriä. Kuvassa on kynttilänjaloista isompi. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!