Inspiroiva syksypäivä

5. lokakuuta 2016

Syksy Helsinki

Ihanat blogini lukijat! Siis voi kiitos edellisen postaukseen tulleista uskomattoman kauniista ja omia samoja tuntemuksia käsittävistä ajatatuksisanne. Luin ne monta kertaa läpi ja ystävällisyytenne oli jotain käsin kosketeltavaa. Arvostan todella paljon teitä ja oli myös ihana lukea, että viihdytte blogini matkassa. Toivon, että voin inspiroida teitä vielä pitkään! 

Ihanaa taas kirjoitella blogia. Olin muutaman päivän koneen ulottumattomissa kun en ollut kotona. Kerroinkin taannoin isoisästäni, joka vietiin sairaalaan ja joka pääsi sieltä jo kotiin takaisin mummin luo. Ukki kuitenkin joitui taas sairaalaan ja nyt sukulaisten kanssa huolehditaan, että mummilla on koko ajan kaveri kotona. Vietin mummin kanssa muutaman päivän ja kyllähän se vetää mielen matalaksi nähdä vanhuuden vievän ihmisen voimia ja efortteja. Sain kuitenkin kuulla mummin mielenkiintoisia tarinoita hänen lapsuudestaan ja nuoruudestaan ja todeta, miten onnellisessa asemassa olen kun voin oppia häneltä niin paljon. Mummi on aina opettanut mikä elämässä todellisuudessa on tärkeintä ja hänen elämänohjeensa ovat juurtuneet syvälle sydämeeni.


Lauantaina sain viettää ihanan päivän rakkaan ystäväni Nooran kanssa. Olimme suunnitelleet yhteistä kuvauspäivää pitkään ja odotus palkittiin aurinkoisella säällä syksyisessä Helsingissä. Saimme taltioitua merellisiä tunnelmia, ilta-auringon säteitä, muutamia asuja ja levollisia fiiliksiä. Julkaisen näitä tunnelmia pikkuhiljaa syksyn mittaan, mutta pientä sneek peekiä voi käydä katsomassa Instagram-tileiltämme @perhosenalennanblogi ja @withnorah.
Kuvat 1 ja 5 @withnorah, editointi minä.


14 kommenttia:

 1. Nyt on kyllä ollu ihan mielettömän kaunis tää syksy ja tuntuuhan tää ihan hassulta herätä ja huomata, että taas se aurinko paistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihanista kuulaista ilmoista ollaan saatu nauttia! :)

   Poista
 2. Miten U P E I T A kuvia! <3 Awwww <3 Syksy! <3 Ja tälläiset tunnelmat yhdessä, upeaa! :-)

  VastaaPoista
 3. Voimia sinne❤ ja aivan mahtavia iuvia ootte molemmat ottaneet!!!

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavia kuvia, ja kyllä syksy on ollut niin kaunista ruskan eri sävyissä. <3

  VastaaPoista
 5. Tämä syksy on ollut tavattoman kaunis, en tiedä johtuuko se kauniista ilmoista ja upeasta ruskasta, mutta päivittäin tulee ihastelua luonnon kauneutta. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!