Golden jewelry and home details

6. syyskuuta 2016

gold pearls helmet hmhome kultainen rasia golden box beauty michael kors watch jewerly box

Aivan ensimmäiseksi haluan lämpimästi kiittää kaikista kommenteistanne elämämme uusien tuulien suunnitelmiin ja julkiseen työhakemukseeni luovalle alalle. Vahva luottomme on, että asiat järjestyvät parhain päin kun tekee aktiivisesti oman osansa ja pysyy myönteisenä. Vastaan jättämiinne ajatuksiin tämän päivän aikana. :)

Otin viikonloppuna pari kuvaa jo pitkään käyttämistäni päivittäisistä koruistani, johon luonnollisesti kuuluu rannekellon ja helmikorvakorujen lisäksi ne rakkaimmat; vasemman nimettömän sormukseni. Kerroinkin joskus, kuinka lisäsin omien valkokultaisten sormusteni keskelle aitini vihkisormuksen ja pidän ajatuksesta, että minulla on päivittäisissä toimissani aina muisto äidistä mukana.

gold michael kors watch beauty jewerly box


Vaikka olemmekin yksinkertaisteet kotimme ilmettä melkoisesti (jesh, tällä viikolla alkaa tapahtua keittiön ruokailuryhmän suhteen!) se ei kuitenkaan sulje pois kauniiden yksityiskohtien laittamista. Päinvastoin, se voi sopivalla tavalla korostaa niitä! Tämän ajatuksen pohjalta halusin asettaa työpöydälleni kauniisti esille koruni ja siihen tarkoitukseen nämä muutamia euroja kustantaneet H&M Homen kultaiset lasirasiat sopivat mitä mainioimmin! Nyt paitsi muistan käyttää korujani ne myöskin ilahduttavat silmää päivittäin ja tuovat arkeenkin tiettyä kauneutta, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.


Olisi mielenkiintoista kuulla, mitä kodin pienet mutta harkitut yksityskohdat merkitsevät teille ja miten te pidätte korunne esillä?

7 kommenttia:

 1. Onpa kauniita kuvia! ihanat nuo lasiset rasiat♡ Minäkin tykkään kauniista yksityiskohdista kotona ja saatan päivittäin siirrellä niitä ja kokeilla uusia asetelmia. Koruja säilytän pukeutumishuoneessa ulosvedettävässä laatikossa. Täytyy ottaa kuvia siitäkin kun palaan kotiin. nyt ollaan justiin kotimatkalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa tosi kiva nähdä kuvia sinun korujen säilytyspaikastasi ja tietenkin niistä koruista. 😄 Nuo lasirasiat on oikein omiaa työpöydälläni ja kultainen väri vangitsee sopivasti katseen. ✨

   Poista
 2. Niin ihastuttavia kuvia jälleen Jenna että.... <3 <3

  VastaaPoista
 3. Mullakin on tuollainen lasinen rasia (tosin mustilla reunuksilla) kelloa ja sormusta varten. Siitä ne on jotenkin helppo löytää kun aina niitä käyttää jos kotoa poistuu ja onhan se aika kauniskin. Tosin just nyt tuon toisen asettuessa taloks täällä on sen verran sukkia yms että saa vähän tehdä töitä sen kodin kaudeuden eteen.. Miehet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustilla reunoilla rasia on varmasti todella kaunis ja juurikin säilyttää sisällään kaikki tarpeelliset ja järjestyksessä. ☺️ Ja voi kääk, tsemppiä sinne!!😄

   Poista
 4. Täällä myös innoissaan ollaan tekemässä pieniä muutoksia sisustuksessa...tai no yritän myydä vanhaa sohvaa ja ostaa uuden tilalle! Katsotaan miten käy!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!