Ne pimenevät illat

16. elokuuta 2016


Iittala kastehelmi tuikku kynttilä candle tunnelmaa syksy hm home table runner

Vaikka kuinka haikealta tuntuukin kesästä luopuminen, on minusta silti alkusyksyn pimenevissä illoissa (vai voiko vielä puhua alkusyksystä?) jotain aivan erityisen tunnelmallista. Tähän tunnelmaan kuuluvat luonnollisesti kodissa tuikkivat lukuisat kynttilät, hämärä valaistus, pehmeä sohvannurkka huovan alla ja rauhoittava musiikki.


Aikatauluttoman kesän jälkeen tällaiset illat toivottavat myös arjen tervetulleeksi ja palauttavat mieleen, miten paljon pidänkään arkisista rutiineista, jotka tuovat omalla tavallaan elämään myös mielekkyyttä. En muista olenko sitä täällä aikaisemmin sanonut, mutta tykkään siitä tunteesta, kun tiedän mitä päivät rutiineineen tuovat tullessaan ja minkä päiväjärjestyksen mukaan elän. Kaipa se on myös jonkinlaista turvallisuuden tunnetta, josta pidän. Voitteko te samaistua tähän fiilikseen?


Iittala kastehelmi kynttilä candle tunnelmaa home koti

Meidän syksy jatkuu arjen niin sanotuissa normaaleissa merkeissä, mikäli uuden työn kanssa minulla ei vielä tärppää. Mainitsinkin jo aiemmin, kuinka tavoitteenani on vähentää työmäärääni, jotta arjessa olisi enemmän aikaa viettää ikääntyneiden isovanhempieni kanssa ja keskittyä täydemmin elämäni muihin tärkeisiin asioihin. On kiva tunne, kun elämässä on suunnitelmia ja tavoitteita, jotka uskoakseni tulevat ennemmin tai myöhemmin onnistumaan. ;) 

18 kommenttia:

 1. Juurikin tuo turvallisuudentunne on arjessa ihanaa. Ja, syksy on ihanaa. Nautitaan!

  VastaaPoista
 2. Kyllä voi samaistua :) kyllä arki ja rutiinit tiellä pitää ja loma tuntuu sitten oikeasti ansaitulta ja juhlalta :)

  Upeat kauniit ihanat kynttilä kuvat <3 tämä syksy ihminen tykkää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu, arki ja rutiinit tuo elämään pysyvyyttä. :) Ja kiitos! ❤️

   Poista
 3. Ihania kuvia! Ja minäkin pidän arjen tuomasta turvallisuudentunteesta, vaikka arki onkin viimeisen vuoden ajan ollut minulla aiempaa erilaista. Ensi viikolla kuitenkin alkaa opinnot ja uudenlainen arkirytmi, sitä odotan innolla :) Tsemppiä uuden työn löytämiseen, varmasti jossain vaiheessa tärppää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu ja toivon tsemppiä myös sinun arkeesi! ❤️

   Poista
 4. Kyllä arjessa ja rutiineissa on omat hyvät puolensa ja ne tosiaan tuovat turvallisuutta ja pysyvyyttä elämään, samalla ne saavat viikonloput tuntumaan oikeasti viikonlopuilta :D

  VastaaPoista
 5. Vitsi näitä kuvia kun katsoo, niin halua vaan, että syysillat jo tulisi! :)

  http://lauraheinikki.fi

  VastaaPoista
 6. Syksy on ihanaa! Parasta kun saa laittaa kynttilät palaan ja istuskella takkatulen ääressä.

  VastaaPoista
 7. Mäkin täällä olen jo miettinyt, että voiko tätä jo kutsua alku syksyksi! Syksy on ihanaa aikaa, jotenkin syksyllä tulee rauhallisuuden tunne :)

  Ihania suunnnitelmia sulla syksylle, tsemppiä uuden työn hakuun! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhallisuus on hyvä sana kuvaamaan syksyä. Tosiaan kesän jälkeen on kiva rauhoittua arkeen. Ja kiitos paljon tsempeistäsi! ❤️

   Poista
 8. Upeita kuvia! Mä olen a i n a ollut kesäihmine! AINA! Mutta nyt jotenkin nautin tästä sateesta ja pimenevistä illoista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin hyvin kuvitella sinut kesäihmisenä! Syksyssäkin on sitä jotain ihanaa tunnelmaa. :)

   Poista
 9. Ihania kuvia taas. Ja kyllä, sateen katsominen ikkunasta kynttilöiden lepattaessa ja teekuppi kädessä on syksyn parasta antia. Vielä en silti puhuisi syksystä, vaan enneminkin loppukesästä, kesän lopusta..Syksy kun kestää kuitenkin jouluun asti :D
  Ja noihin tulevaisuuden suunnitelmiin ja haaveisiin, niitä pitää aina olla! Itsellänikin on muutama uusi haave tullut tässä syksyn mittaan, katsotaan nyt, toteutuuko ne tai milloin ne toteutuu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppukesästä voi tosiaan vielä puhua, ainakin viikonlopun ilmat olivat oikein kesäiset ja onhan toki elokuu vielä virallisestikin kesäkuukausi. :)
   Ja kiitos paljon, toivotaan, että suunnitelmat lopulta onnistuvat!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!