Kullan hohtoa ja uudet sivut

15. elokuuta 2016Nyt ne on valmiit - nimittäin uudet blogisivuni! Mitä pidätte? Itse ainakin olen aivan valtavan tyytyväinen blogin uudistuneeseen ulkoasuun kaikessa raikkaudessaan ja selkeydessään! Tiedän, edellisestä sivustouudistuksesta ei ole kulunut kovinkaan kauaa ja taas ne meni uusiksi.


Aikaisemmat sivuni olivat kyllä tosi kivat ja tykkäsin etenkin vaihtuvasta slidesta, mutta minusta alkoi tuntumaan, että ne olivat jotenkin "raskaat". Kun sitten eilen illalla ihan huvikseni ja puolivakavissani selasin Etsyn blogipohjia,  ihastuin oitis kahteen malliin, joista malli nimeltä Amabel veti lopulta pidemmän korren. Koska blogipohja sattui olemaan vielä superalessa asennuksineen, ei päätöstä kauaa tarvinnut jahkailla. Ja arvatkaa mitä? Siitä hetkestä kun blogipohjani maksoin kului noin tunti kun myyjä jo otti minuun yhteyttä ja alkoi asennustöihin. Tilasin samaan syssyyn toiselta myyjältä uuden logonkin, joka vastaa mielestäni sloganineen nyt paremmin blogin sisältöä. Nyt uudistus huokuu minusta ilmavuutta ja myöskin helppolukuisuutta ja sivut ovat nyt enemmän minun tyyliseni. SOME-kanavat ja kaikki blogiin liittyvä tarvittava informaatio on nyt näppärästi oikeassa sivupalkissa ja etsi-kenttä vasemmalla ylhäällä. Yhteystiedot ja oma lukulista löytyy tutusta paikasta, eli yläpalkista. Toki kestää taas vähän aikaa, ennen kuin silmä uudistukseen tottuu mutta eiköhän sekin pian tasaannu.

clas ohlson candle gold candle krysanteemi michael kors jet set

clas ohslon candle fold canndle michael kors jet set

Uusista sivuista olemattomana aasinsiltana siirrynkin luontevasti postauksen toiseen teemaan, eli kullanhohtoon. Pieni ripaus kultaa asusteissa ja kodin yksityiskohdissa on nimittäin aina paikallaan vai mitä? Stella Vaniljassa oli jokunen kuukausi sitten vinkki tästä ihanan tuoksuisesta ja ulkonäöltään erittäin tyylikkäästä kynttilästä, jollaisen yhden olen jo ehtinyt polttaa mutta hain sille jo seuraajan. Kynttilä on Clas Ohlsonista ja tuoksu on mielestäni juuri sopiva - ei liian voimakas tai imelä. Kultainen kansi on oikein piste iin päälle!

michael kors jet set

Tällä viikolla onkin luvassa lisää kotijuttuja blogiin ja myöskin parit asukuvat. Jos tulee mieleen muita toiveita, niin niitä saa vapaasti käydä jättämässä tänne. Kiitos jo sinne tulleista ihanista kommenteistanne! <3 

21 kommenttia:

 1. Sivuille iso <3 <3 tyylikkäät, jennan tyyliin sopivat kauniit sivut <3

  Tuo on se harva tuoksu jota pystyn polttamaan. Ihailen tuota tuoksua :) se on ihana :) täälläkin pitää kolmas jo hakea...

  Upeaa Jenna,kehityksesi on huimaa edelleen <3 vaikka tyksästi toistan itseäni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kovasti blogin ilme nyt freesaantui ja ennen kaikkea blogia on nyt paljon helpompi lukea! :)
   Ihanalta tunuu saada noin kannustavaa palautetta, arvostan sanojasi! <3

   Poista
 2. Tosi kaunis uusi pohja ja koko blogi näyttää mukavan selkeältä. <3 Saisikohan tässä itsekin aikaan tehdä mielessä muhineita muutoksia omaan blogiin. :)

  Mukavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan innolla jos meinaat toteuttaa suunnitelmasi! :) :)

   Poista
 3. Wau! Aivan ihana <3 <3 Vitsit muakin vähän hämää se mun iso slider, mutta maksoin siitä sen verran, ettei ihan viittis heti vaihtaa!

  VastaaPoista
 4. Vitsi miten tyylikkäät sivut! Ihan sun näköiset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu, itsekin ihastuin tähän pohjaan tosi paljon! :)

   Poista
 5. Tyylikkäät sivut sulle ja selkeät!

  VastaaPoista
 6. Todella hienot sivut! <3 Tahtoo kans! :)) Siis miten se asennus käytännössä tapahtui? Ottiko asentaja spostilla yhteyttä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina! Näiden sivujen suunnitelija on kyllä ollut taitava! :)

   Etsystä voi ostaa blogipohjia joko ilman asennusta (mukana tulevilla asennusohjeilla), asennuksen kanssa (maksaa yleensä erikseen) tai joissain tapauksissa (kuten tässä blogipohjassa) asennus sisältyy hintaan.

   Aikaisempaan pohjaani jouduin erikseen ostamaan asennuksen, jolloin sen maksettuani sähköpostiini tuli myyjän yhteystiedot, johon olin itse yhteydessä. Hänen kanssaan kävimme muutaman sähköpostikeskustelun mitä ominaisuuksia blogiini haluaisin.

   Joka tapauksessa, kun ole maksanut blogipohan, mailiin ilmestyy ohjeet miten edetä seuraavaksi. :)

   Poista
 7. Kauniit sivut, onnittelut blogin uudesta ulkoasusta.

  Kivaa loppuviikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sara kauniista kommentistasi! Toivon mukavaa viikkoa myös sinulle! :)

   Poista
 8. Upeat ja niin viimeisen päälle tyylikkäät sivut nyt! Aivan sinun näköisesi, hienostuneet 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogipohjan suunnittelija on minustakin todella taitava ja pidän blogipohjan keveydestä ja selkeydestä. Kiitos paljon kivoista sanoista. :) <3

   Poista
 9. Ihana toi Perhosena lennän -teksti! Nyt se on niin ku just eikä melkein! Tyylikäs ja kaunis, niin kuin siekin <

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiti! <3 Logon suunnittelija osasi myös hommansa ja pidän logon fontissa siitä, että se on samalla naisellinen mutta hieman leikkisä. Pian nähdään!

   Poista
 10. Wau ❤️Hieno ja tyylikäs muutos ❤️Mukavaa loppu viikkoa 😃

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!