Viikonlopun kimppu, hammaslääkäripelkoa ja Woodieful chair

6. toukokuuta 2016

Ihanan aurinkoista viikonlopun alkua!

Meillä on vapaa viikonloppu edessä ja sehän sopii näin kauniissa säässä. Huomisen aamun miellyttävät suunnitelmani vaihtuivat kuitenkin lennossa, kun hammassärky valvotti minua viime yönä. Soitin heti aamulla hampilääkäriin ja kuin ihmeen kaupalla sain peruutusajan jo huomisaamuksi! Mua jännitti niin paljon soittaa, että purskahdin itkuun. En pelkää kipua, mutta mua vaan hävettää niin paljon kun aavistelen reikiä löytyvän.. Luurin toisessa päässä oleva ihana hoitaja kuitenkin rauhoitteli minua ja päällimmäisenä tunteena mulla onkin kiitollisuus nopean ajan saamisesta. Seuraava ajankohta olisi mennyt pitkälle kesäkuuhun, joten tuuria oli todella matkassa!
Jahka hammasläkäristä selviän, on tarkoitus pyörähtää Ikeassa ja laittaa pientä piristystä kotiin. Kodin laittamisesta puheenollen Woodieful otti minuun viime viikolla yhteyttä, ja kysyi haluaisinko kertoa blogini lukijoille heidän monikäyttöisestä tuolistaan. Ennen heidän yhteydenottoaan olin jo tutustunut tuoliin ja sen nerokkuuteen. Tuoli siis ei ole vain pelkkä tuoli vaan toimii jakkaran lisäksi pöytänä, hyllynä, yöpöytänä, vinyylien pidikkeenä ja niin eteenpäin. Name it, it has it!


Jos innostuit Woodieful chairista, niin tässä linkissä on video kaikkiin sen eri käytömahdollisuuksiin. Aika kiva idea kyllä!

Nyt aloitan työpäivän ja yritän olla ajattelematta huomista hammista, kääk. Lähettäkää mulle tsemppiä, sitä tarvitaan!

10 kommenttia:

 1. Täällä toinen hammaslääkäri pelkoinen, jotenkin se tilanne on todella ahdistava :/ Kuitenkin aina siellä kaikki menee hyvin! Tsemppiä hirmuisesti ja toivottavasti hoitaja ja lääkäri olisivat kummatkin ihan hirmu mukavia :) Mukavaa viikonloppua Jenna!

  ps. tuo Woodieful Chair on kyllä aika kiinnostava, ihanan monipuolinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lemmi! ❤️ Käynti sujui juuri niin kuin sanoit ja suutani operoivat aivan ihana lääkäri ja hoitaja! Olen tottunut saamaan hampaistani kamalan "saarnan" mutta nyt minulle oltiin niin ihania, että ihan häkellyin! :)

   Poista
 2. Kohtalo toveri täällä <3 kylmä pakkaus nytkin poskella... itsellänikin käynyt tuuri kun 3 aikaa saanut samalle päivälle kun soittanut. Yhtä jouduin illalla odottaan kaksi tuntia. Sinä varmasti selviät huomisesta hyvin kun mäkin neljästä ajasta selvinnyt nyt. Toivon siis enemmän kun kovasti tsemppiä ja haleja sinne <3 <3 tiedän miltä nyt tuntuu. Ajatuksissa <3

  Mielettömän kaunis kimppu <3 <3 tuossa paperissa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S valtavasta tsempistäsi ja kannustuksestasi!! Se oli arvokasta! ❤️

   Poista
 3. Pelkään niin hammaslääköriä. En mee sinne ku pakosta. Eli ymmärrän sua. Ihana kimppu 💞
  Mälsää mut mun känny ei näytä noita sun viimeisiä kuvia 😢

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, ihan huvikseen hammikseen en kyllä mene! 😄
   Kiitos kun sanoit tuosta ettei Woodiefullin kuvat näy. Jostain syystä esimerkiksi Safari ei näytä kuvia mutta Explorerilla ja Mozillalla kuvat näkyy. Erikoista tosiaan!

   Poista
 4. Täällä toinen hammaslääkäripelkoinen. Tsemppiä huomiseen! Kauniut kuvat ja kimppu! Aurinkoa viikonloppuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hammaslääkäripelko tuntuu olevan tosi monella.. Omatkin muistikuvat hammastohtorilla käymisellä ei ole olleet millään lailla mukavat, joten olin aivan ihmeissäni kun minulle sattui todella ihana lääkäri ja hoitaja. Se helpotti oloa paljon. :)

   Poista
 5. Ja täällä vielä viides hammaslääkäripelkoinen... Mutta kyllä se siitä! Hurjasti tsemppiä <3 Ja ihanaa kevättä! <3

  https://by-rosejuliet.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Roosa! Kiitos kovasti kannustuksestasi! Hammaslääkäriläynti sujui yllättävän kivuttomasti. Viisurit ja muutama reikä, jotka saan pian hoidettua. Oikein ihanaa kevättä myös sinulle! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!