Ensimmäiset meikkituotteeni Nyxiltä

29. toukokuuta 2016

Rattoisaa sunnuntaita!

Jos joku meikkisarja on ollut viime aikoina pinnalla niin SOMEssa kuin blogeissa, on se vihdoin Suomeenkin rantautunut ja Sokoksella myynnisä oleva NYX. Samaan hengenvetoon täytyy todeta, että jos jostain olen ulalla, niin meikkisarjoista! Olen nimittäin monen monta vuotta junnannut samojen meikkituotteiden ja -tottumusten parissa. Tokikaan NYXin hehkutukselta ei sähköisten viestimien kautta ole millään voinut välttyä ja erään kerran kahvitellessani kosmetologiystäväni Nooran kanssa, kysyin -mikä ihmeen NYX? -No kuule, mä kerron!

Ja Noora kertoi. Kyseessä on siis Ameriikoista saapunut ammattilaistason meikkisarja, joka on nousuut supersuosituksi sosiaalisen median kautta. Meikkituotteet ovat erittäin pigmenttipitoisia ja mikä parasta, tuotteiden hinnat eivät kovin paljon kukkaroa rokota! Edellä mainitut detalit saivat minut niin paljon innostumaan, että kahviteltuamme kurvasimme Sokoksen kautta katsastamaan NYXin tarjontaa. Noora hieman etukäteen varoitteli, että NYXin piste saattaisi olla aika tukossa asiakkaista, eikä hän yhtään liioitellut. Saimme kuitenkin väentingoksessa katsottua muutamia meikkejä ja niinpä kävin myöhemmin ostamassa Nooran suositteleman punan minulle.


Tähän astinen ehdoton suosikkipunani on ollut Maybellinen Fuchsia Flash, jonka valmistus kuitenkin lopetettiin. (Byää!) NYXin sarjasta löytyi kuitenkin hyvin paljon saman sävyinen pinkki puna sävyssä MLS02 Shocking pink, joka nimensä mukaisesti on aika shocking! Punaa ei tosiaankaan tarvitse levittää montaa kerrosta runsaan pigmenttipitoisuutensa puolesta ja lopputuloksen voi nähdä muun muassa edellisistä asukuvistani. Mielestäni huulipuna on todellakin lunastanut lupauksensa ja vielä oli kiikarissa samasta sarjasta jokin nudeversio.


Hommasin myös samalla kerralla NYXin peitevärin peittämään akneani ja silmänalusiani. Silmänalusiini peiteväri on hyvä mutta näppyjä varten hankin toisen sävyisen peitevärin ja se onkin ostoslistallani Make Up Storen valikoimasta.

Eilen Noora piti minulle todella hyvän meikkiopastuksen ja opasti mitkä tuotteet ja sävyt olisivat juuri minun kasvoilleni sopivat. Kävi ilmi, että olen käyttänyt aivan liian vahvaa ja peittävää meikkivoidetta ja tapani meikata silmäni on ollut myös liian kova. Sain todella arvokasta opetusta kullanarvoisia vinkkejä, joista kerron tuonnempana lisää. On niin hienoa, kun voi olla ammattilaisen arvioitavana ja opetettavana! 

Nyt toivttelen mukavaa viikon viimeistä päivää kaikille!

Ps. Blogini ulkoasu saa tänään uuden ilmeen, joten älkää ihmetelkö jos asennuksen tiimellyksessä gadgetit ja marginaalit näyttävät oudoilta. Asennan pohjan itse, joten saa nähdä miten hyvin siinä onnistun, hahah!

6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkkauksesta. Täytyykin käydä katsastamassa ko merkki. Itse kuulun ryhmään, joka vuodesta toiseen käyttää sitä luotto merkkiä. Jospa nyt kokeilisin jotain uutta ja tarvettakin olisi. :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta, haha! Nyx osasi yllättää laadullisesti ettö hinnaltaan. Kerro mitä pidit jos päätät näitä tuotteita kokeilla. :)

   Poista
 2. Yhdyn edelliseen :D
  Sokokselle siis ;)

  VastaaPoista
 3. NYX on kyllä aika mahtava. Omistan muutaman NYXin tuotteen ja ai että, ne on kyllä laadultaan niin hyviä. Heti lomarahojen tullessa suunta on shoppailemaan ja toivottavasti jotakin uutta kivaa löytyy tuolta NYXin hyllyltä ;)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyxin osastolle saisi helposti kulumaan useita euroja! Minäkin taidan suunnata sinne taas lähiaikoina. :)
   Kiitos kommentistasi ja aurinkoista viikkoa sinulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!