Three Items I Can´t live without

8. huhtikuuta 2016

Heippa kaikille!

Tiedättekö sen tunteen, kun joku päivittäin käyttämä tavara unohtuu kotiin, vaikka kuinka olisi ollut tarkkana että kaikki tarpeellinen on laukussa? Yep, niin tiedän minäkin. Siksipä ajattelin listata tähän postaukseen kolme olennaista tavaraa arjessani. Näistä tarpeellisuuksista on kuitenkin tässä yhteydessä poissuljettu avaimet ja lompakko, joskin niidenkin unohtuminen harmittaisi. Tätä tekstiä ei kuitenkaan tarvitse ottaa liian vakavasti vaan tietyllä leikkimielisyydellä. Kyllähän näitä ilman toki pärjäisi mutta näiden mukana olo helpottaa arkea. ;)Ensimmäisenä listallani on puhelin, jonka ykkössija onkin varmasti sanomattakin selvä. Rehellisesti sanottuna musta nykyään tuntuu, että puhelimissa soittaminen on lisäominaisuus ja kaikki muut sen sisällä olevat sovellukset ovat tärkeämpiä. Käytän Whats appia useasti päivässä, sen lisäksi skrollaan SOME:n mutta myös pankkipalvelut ovat tarpeellisia. Mulla on myöskin tullut tavaksi työaamuina lukea erästä kirjaa, ja huomaan sen lukemisen olevan mulle jotenkin helpompaa mobiiliviestimien kautta. Olen saattanutkin ehkä mainita, etten koskaan ole ollut kova lukemaan mutta puhelinen tai tabletin näytöltä se sujuu helpommin. En tiedä miksi, ehkä teksti on niissä jotenkin selkeämpää?

Toinen arjen must have on huulipuna. Monena vuonna käytin pelkästään huulikiiltoja, mutta näin aikuisena huulipunat tuntuu olevan enemmän se oma juttu. Suosin usein pinkkejä ja tumman punaisia sävyjä, mutta tämä kuvassa oleva korallin värinen uutukainen on uusin suosikkini. Tähän sain innostuksen ystävältäni Nooralta, joka kertoi Kicksien punien olevan hyvin pigmenttipitoisia. Mulla onkin meikkipussissa nyt kaksi Kicksin huulipunaa, joista kirjoitan vielä tuonnempana.

Kolmanneksi kevään menoihin olennaisena osana kuuluu aurinkolasit. Nämä RayBanin Clubmusterit olenkin saanut blogin kautta ja ne ovatkin olleet ahkerassa käytössä tänä keväänä. Lasit ovat todella kevyet ja klassisen muotonsa vuoksi sopivat asuun kuin asuun!


Nyt olisikin kiva kuulla, mitkä tavarat kulkevat teidän laukuissanne mukana päivittäin? Löytyykö kenties samoja elementtejä kuin allekirjoittaneella? Bloggaajat saavat tästä napata myös haasteen matkaan!

Ihanaa aurinkoista viikonloppua kaikille! Sunnuntaina kerronkin ihastumastani Sisustusliikkeestä, jossa sain käydä kuvailemassa. Siihen saakka siis heips!

20 kommenttia:

 1. Erittäin hyvä postaus! <3 ja samalla hauska! :-)

  Aurinkolasit on niin ykkös juttu todellakin (ympäri vuoden), en pärjää ollenkaan ilman, migreeni on opettanut niiden mukana kulkemisen!
  Puhelin on myös ihan must! Empä muistakaan onko puhelin jäänyt ikinä?! ;-)
  Itselle huulikiilto / rasva on myös tärkeimpiin kuuluva! Ja työvuorolista myös.. :-)

  Upeudet nuo kuvat <3 Ja nuo arskasi on... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on jälleen monta samaa juttua ja mukana muistettavaa! :)

   Poista
 2. Hyvin on samanlaiset tarpeet. Tuon huulipunan kyllä vaihtaisin huulirasvaan, mutta aurinkolasit ja kännykkä on oltava aina mukana. Kauniita kuvia jälleen!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulirasvankin uupuminen kyllä harmittaisi minuakin. Oikeastaan nyt laukustani se uupuu - huulipunan lisäksi. Kääk!

   Poista
 3. Kiva että olet löytänyt uuden lempparipunan, vieläpä mun avustuksella! :) tänään on avattu Sokokselle uusi meikkimerkki NYX, mennäänkö joskus tutustumaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mennään todellakin! Huulipunaostoksille olen aina valmis! :D

   Poista
 4. Melko samat täällä ja usein joku näistä uupuu :-) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhelimen uupuessa itsekin olen aiva lost! :) Aurunkoista tiistaita!

   Poista
 5. Mulla pakollinen on varmaan hiuspompula, ilman sitä olisin varmaan ihan huutavassa pulassa, varsinkin jos menen töihin. Ilman avaimia en mene mihinkään ja mikähän olisi viimeinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni ja tarpeellinen! Hiuspompulan voisin lisätä myös omalle listalleni. :)

   Poista
 6. Sama täällä, puhelin on MUST! Uudet aurinkolasit odottavat kaupassa vielä, olen kyllä saanut lahjakortin niiden hankkimiseen :) Ja nenäliinat pitää olla myös. Melkein aina silti laukusta löytyy myös vaippa ja pyyhe... Ne on aina tyhjennettävä, kun liikuskelen ihan yksikseni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh ihanaa kun saat valita mieluiset aurinkolasit! Raybanit ovat kyllä hyvät ja tukevat.
   Hahah, ihana tuo loppukaneettisi vaipoista! :D

   Poista
 7. Kuljen usein mukanani kangaskassi, jossa on lompakko, avaimet, kalenteri ja puhelin kulkee taskussa. Vielä ei ole sellaista kunnon kassia tullut vastaan, joka voittaisi kangaskassit :) Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangaskassit ovatkin ihanan keveitä ja niihin mahtuu kannettavaa ja paljon! :)

   Poista
 8. Arskat on must! Mun laukussa on vaippoja ja lapasia ja kuitteja ja muumirusinoita ja purkkaa ja... :D

  VastaaPoista
 9. Puhelin täälläkin ja sen laturi sekä nenäliinat ja päänsärkypillerit mahdollista migreeniä varten. Aurinkolaseja omistan monetkin mutta yleensä ne ei ole koskaan mukana (heh no mitä niillä sitten tekee?) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkolasit on näillä ilmoilla melkoisen tärkeät. :) Ikävää, että kärsit migreenistä.. :(

   Poista
 10. Itselläni tärkeimmät ovat puhelin tietenkin ja heti toisena must juttuna on kuulokkeet! Niitä ilman olen ihan hukassa.. Sen lisäksi kannan lähes aina mukana hiusharjaa, koska minulla on pitkät hiukset niin pakko pitää harjaa mukana😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun laukustasi löytyy siis monta tärkeää juttua! :) Ja olen ihan kade pitkistä hiuksista!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!