Rusettipaidassa niillä kuuluisilla portailla

27. huhtikuuta 2016

Heip!

Pari lauantaita takaperin oli upean keväinen päivä ja kiertelimme Heikin kanssa Helsingin pikkuruisia katuja päätyen Tuomiokirkon portaille ihailemaan Helsingin kaunista arkkitehtuuria ja nauttimaan lämmittävästä auringonpaisteesta. Ilma oli paikoitellen jopa niin lämmin, että takin sai heittää surutta laukkuun. Paikalle oli eksynyt muitakin vapaa-ajan viettäjiä ja kuuntelin ja katselin, kuinka useaa eri kieltä ja kansallisuuteen kuuluvia ihmisiä meitä ympäröi. Rakastan tämänkaltaista kansainvälistä tunnelmaa ja onneksi Helsinki vetää turisteja pitkin vuotta. Haaveilen itsekin pääseväni turistina jonnekin kaupunkilomalle - tällä hetkellä haaveissani olisi kokea Tukholma ja siellä kukkivat kirsikkapuut!

muotibloggaaja tuomiokirkko mustavalkoinen asu louis vuitton never full azur

muotibloggaaja tuomiokirkko mustavalkoinen asu louis vuitton never full azur

Päälleni oli valikoitunut tämä Hennes ja Mauritzin mustavalkoinen rusettipaita, joka on yllä sopivan casuaali kaupungin sykkeeseen. Pidän kovasti tämän tyylisistä puseroista ja sen pieni juju -solmittava rusetti- on kaikessa yksinkertaisuudessaan piste sen kuuluisan iin päälle. Olen oikeastaan vasta nyt hiljattain uskaltautunut pukeutumaan valkoiseen. Olen aina ajatellut sen leventävän minua mutta nyt ajattelen että aivan sama vaikka leventäisi. Pidän valkoisesta ja siksi aion pukeutua siihen jatkossakin. Joskus vaan ne omat (harha)luulot ovat turhankin tiukassa omassa päässä, kuten sekin että vaakaraidat leventäisivät. Voitteko te samaistua samankaltaisiin päähänpinttymiin, joista olette joko oppineet tai oppimassa pikkuhiljaa pois?


muotibloggaaja tuomiokirkko mustavalkoinen asu louis vuitton never full azur details michael kors watch gold

tuomiokirkon portailla louis vuitton never full azur

muotibloggaaja tuomiokirkko mustavalkoinen asu louis vuitton never full azur
Pusero ja housut / H&M
Aurinkolasit / RayBan Clubmuster (saatu blogin kautta)
Kello / MK
Laukku / LV Never Full
Kengät / Even and Odd

Kunpa vain aurinko paistaisi yhtä ihanasti pitkin kevättä, kuten näissä kuvissa. Kesän odotuksenikin on jo alkanut, kun eilen kilahti sähköpostiini varmistuneet kesälomatoiveet ja sain kuin sainkin toivomani neljä viikkoa toivomaani ajankohtaan. Ja mikä parasta, Heikin toiveet samalle ajankohdalle meni läpi, joten meillä on samaan aikaan kesälomat! Voin jo nyt sanoa, että kesästä tulee todella upea ja erityisen merkittävä. Ihan mahtavaa!

18 kommenttia:

 1. Näitä kuvia olen jo ihastellut <3 voisi ajatella että on jopa otettu jossain kaukana kaukana... <3 sinä ja aurinko hymyilette yhtä paljon <3 i like it <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä massiiviset valkoiset pylväät sinistä taivasta vasten antavat vaikutelman, että kuvat olisivat muualta kuin Suomesta. :)
   Ja kiitos, niin kauniisti sanottu. ❤️

   Poista
 2. Ihania keväisiä kuvia! Oot niin kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Upealla ilmalla oli osuutensa asiaan. :)

   Poista
 3. Sie olet aina yhtä upea. Valkoinen on paras väri vaatteessa sekä tottakai musta. Ei kai sua mikään voi leventää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen ja musta on ehdottomat klassikot. Sinullekin sopii niin hyvin valkoinen! :)

   Poista
 4. Aurinkoisia päiviä odotellen. Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään saadaankin sellaista viettää, ihanaa! :)

   Poista
 5. Herranjumala nainen sä olet kaunis <3 Kesää odotellaan täälläkin, mulla on myös semmoinen fiilis, että tästä kesästä tulee upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, kiitos! ❤️ Ja ihanaa että sielläkin fiilistellään jo tulevaa kesää!

   Poista
 6. Kivoja kuvia taas! Monet ajattelee että musta hoikistaa ja sitten pukeutuvat pelkkään mustaan, mutta kuulemma ihan sama mitä väriä käyttää niin hoikistava efekti saadaan pukeutumalla samaa väriä olevaan ylä- ja alaosaan. Mutta sun ei tarvitse tällaisia miettiä.. <3 mukavaa kevättä sinne Stadiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on varmasti totta. Vaihtoehtoja on siis useampiakin kuin vain se klassinen ja helppo musta. :)
   Ihanaa päivää sinnekin! Tuleekin taas mieleen yksi Uunomainen kasku tähän väliin. ;)

   Poista
 7. Ihanan keväisiä kuvia ja ihana asu!❤ toivottavasti se aurinko rupeaisi näkymään vähän enemmän;) ihanaa kun sait juuri ne viikot mitkä halusit lomaksi! Kesästä tulee kyllä ihan mahtava ja tärkeä!❤ En malta oottaa!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hovikuvaajastani eli Heikistä on kehkeytynyt jo aikamoinen kameran käsittelijä. Kuvien onnistuminen onkin siis hänen ansiotaan. :) Täälläkään ei maltrta odottaa kesää, hehe! ❤️

   Poista
 8. Ihana aurinko ja kivat kuvat!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!