My First Pair of Even and Odd High Heels

13. huhtikuuta 2016

Moikka!

Tiedättekö sen tunteen, kun vaatekaapissa on useampi pari kenkiä, mutta joistakin kenkäkaunottarista tulee ne the luottokengät, joita kaikista useimmiten tulee käyttäneeksi tilanteesta ja asusta toiseen? Minulla sellaiset kengät olivat muutama vuosi sitten ostetut Fafala-merkkiset korkkarit, jotka olivat usein jalassa niiden tyylikkään mallin, klassisen värin (mustat, tottakai!) ja miellyttävyytensä johdosta. Valitettavasti joudun kuitenkin puhumaan kyseisistä tassuttimista imperfektissä, koska niiden aktiivinen kulutus vei ne viikko sitten tiensä päähän. Ensin niiden sisäsaumat alkoivat prakailla ja loppujen lopuksi kävelin ne kirjaimellisesti niin puhki, että tuskin suutarikaan olisi voinut niitä pelastaa.Valitettavan pakon edessä jouduin siis etsimään itselleni uudet stiflat ja tässä ovat etsintäni lopputulos: Even and Odd-merkkiset mustat korkokengät. Nämä ajattomat kenkäkaappini uudet tulokkaat löytyivät Zalandon valikoimasta. Zalandon kenkämerta läpikäydessäni päätyi ostoskoriini lopulta useampikin finalisti mutta päädyin näihin nimenomaisiin niiden suoran koron perusteella. Tavallisesti kaikki korkkarieni korot ovat olleet hieman eteenpäin kaartuvia, joten näiden pieni mutta erilainen yksityiskohta pisti mukavasti silmään. Eilen sitten postista nämä haettuani ja pakettia avatessa rupesin jännittämään olisivatko kengät niiden tyylikkyyden lisäksi myös hyvät jalassa ja ilokseni ne tuntuivat heti hyviltä. Plussaa vielä kenkien keveydestä! En osaa tarkalleen sanoa mitä materiaalia nämä ovat, mutta nahkaa ne eivät ole vaan tuntuvat hieman jopa "crocksimaisilta".Tällä erää tämä kenkävalinta tuntuu hyvältä ja lauantaina pääsenkin näitä kaupungilla testaamaan. Asukuvia siis jossain vaiheessa tulossa ja veikkaanpa, että nämä kaunokit tulevat pääsemään usein mukaan asukuviini!

16 kommenttia:

 1. Äh, juurikin tänään kiersin mustia mukavia korkkareita etsimässä ja tulos oli nolla! Tilaamisessa on aina riskinsä, mutta alan kallistua siihen... Vai heitätkö vinkkiä Hesan kenkäkaupoista?!? Viikon päästä siellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillista ettei etsintäsi tuottanut toivottavaa tulosta, mutta varmasti täydellinen kenkäpari sinua jossin vielä odottelee! :)
   Olen hirmu huono itsekin shoppailemaan kivijalkaliikkeissä, mutta yhdet kengät minua odottelee Stockan kenkätaivaassa. Sitä voinkin siis suositella, upea paikka! Eli Päästockan kenkäosasto (vai pitäisikö sanoa kenkäkerros? ;)

   Poista
 2. Kauniit yksilöt! Mua harmittaa ko en enää voi käyttää tuollaisia ihanan korkeita kenkiä, nilkkaraukka ei kestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmitus! Nilkat joutuvat kieltämättä koville korkojen kera. :/

   Poista
 3. Kauniit korkkarit ja ihan mielettömän upeat kuvat! Voi kun itsekin osaisin käyttää korkkareita arjessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei muuta kuin harjoittelemaan. ;) Varmasti kantaisit itsesi niissä tyylikkäästi!

   Poista
 4. Kauniit korkkarit on kyllä❤ en tiiä mitä tekisin ilman korkkareita, ne pelastaa mun maailman tosi usein:D ne vaan saa asut näyttämään hienoilta ja sit tää mun pituus on niin suuri(152.8cm:D), että korkkarit on ollu helpotus elämään, koska saan itseni näyttämään pidemmältä mitä oon! Hehhe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet pieni ja söpö ja kaunis juuri sellaisena kuin olet. ❤️ Mutta ymmärrän hyvin tuon korkokenkä-pelastamisjutun. Korkkareilla saa näppärästi lisää pituutta varteen. Ja samalla tuntee itsensä sopivan naiselliseksi. :)

   Poista
 5. Kauniit korkkarit. Tiedän tuon, kun luottokorkkarit tulevat tiensä päähän. Itselläni myöskin mustat etsinnässä, en vaan ihan noin korkeita korkoja osaa käyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sopivat uudet luottokengät tulevat pian vastaan. Onnea etsintöihin! :)

   Poista
 6. Ovatpa upeat korkkarit ja plussaa siitä etteivät ole nahkaa! Olen tavattoman huono kävelemään millään koroilla (olen 174cm pitkä ja koskaan ei ole oikeasti ollut tarvetta koroille) ja välillä haaveilenkin siitä, että osaisin koroilla kävellä ja käyttää korkkareita! Noh ehkä vielä joskus :) Lapsena meillä oli tapa kävellä äidin korkkarit jalassa pitäen samalla kirjaa pään päällä ja ei saanut pudota, jos onnistui kävelemään tällä tapaa huoneen päästä toiseen oli oikea prinsessa ja olisi kelvannut hoviin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi olet kadehdittavan pitkä! Meillä lyhyemmillä korkkarit ovat hyvä tapa huijata lisää pituutta, mutta sinä näyttäisit koroilla varmasti upealta ja ylväältä!
   Ihanan kuuloisia muistoja lapsuudesta, ai että! <3 <3

   Poista
 7. Kiva kuulla kokemuksia näistä Zalandon edullisempien merkkien korkkareista! Itse olen tilannut peräti parit Dorothy Perkinsin avokärkiset korkkarit kun ne ovat ihastuttaneet topatulla päkiällä ja vakaan tuntuisella korolla. Tuollaisille luotettaville perusmustille olisi kyllä myös tarvetta... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi ja kokemuksestasi! En ole tiennytkään, että on olemassa kenkiä topatulla päkiällä - kuulostaa todella hyvältä!!

   Poista
  2. Juu, sellaiset ohuet pikkutoppaukset päkiöissä. :) En ole muissa korkkareissa törmännyt.

   Poista
  3. Kuulostaa enemmän kuin hyvältä! Kiitos vielä kovasti vinkistä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!