Raitaneuleessa Toivolan vanhassa pihassa

19. maaliskuuta 2016

Ihanaa lauantaita!

Ihana oli myös Jyväskylässä Toivolan vanha piha, joka on pieni ja söpö helmi Jyväskylän keskustan tuntumassa. Voi vain kuvitella, miten se vuodenajasta riippumatta valloittaa idyllillään. Olemme aikaisempina kertoina vierailleet näiden tunnelmallisten talojen keskellä kesäaikaan mutta nyt valkoisten kinosten siivittämänä pihassa oli aivan oma ainutlaatuinen tunnelmansa! Voisinpa ihan sanoa, että luminen miljöö miellyttää silmääni tässä kohtaa enemmän kuin kesäinen, vaikka tavallisesti kesästä suuremmin pidänkin.

raitaneule kappahl hampton republic longchamp mulberry check scarf

longchamp mulberry check scarf kappahl hampton republic raitaneule palmikkoneule


Tuona lumisena päivänä minulla oli yllä tavallistakin tavallisempi asu, jossa viihdyn hyvin niin lomalla kuin arkena. KappAhlin Hampton Republicin raidallinen palmikkoneule on yksi luottovaatteistani, joka on helppo kiskaista ylle ja joka kovasta käytöstäkään huomimatta ei ole edes nukkaantunut! Palmikkoneuleita voisi olla vaatekaapissa enemmänkin ja viimeksi Gina Tricotissa käydessäni huomasin sinne tulleen palmikkounelmia toinen toistaan herkullisemmissa väreissä! 

Nappaako palmikkoneuleet teihin ja onko Toivolan vanha piha teille tuttu paikka?

11 kommenttia:

 1. Jyväskylä nähtävyyksineen on minulle länsirannikon kasvatille hyvinkin vieras paikka. Mutta, paikat näyttävät kyllä vierailemisen arvoisilta. Ehkä tulisi suunnata sinnekin joku kerta.
  Kauniita kuvia jälleen ja palmikot kuuluvat asusteisiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Länsirannikko on varmasti todella kaunista seutua, harmikseni ja häpeäkseni siellä päin ei ole tullut usein piipahdettua. Kiitos kauniista sanoista! :)

   Poista
 2. Tätä yhtä kuvaa jo i h a s t e l i n jyväskylä postauksessa :) <3 oli niin kertakaikkisen ihana ja näistä en voi kun kovaa toitottaa samaa <3 WAU <3

  Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mulla oli mukana hyvä kuvaaja, ehkä se auttoi asiaan. ;) Aina ei todellakaan asukuvat onnistu, kuten tänään otetut. :D

   Poista
 3. Paiskasin sua haasteella. Se näkyy ihan pian blogissani <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta Nanni! <3 Haasteita on mukava toteuttaa!

   Poista
 4. Voi, oot ollu täällä käymässä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!