Kahvikissan uusin lempparilatkittava

25. helmikuuta 2016

Heipä hei!

Kahta asiaa en arjessani vaihda; kunnon vessapaperia ja laadukasta kahvia. :D Jos joku tulisi ja ottaisi multa jälkimmäisen pois, olisi se varmasti le katastrof ja suuri sellainen.

Meillä on ollut Heikin kanssa koko avioliittomme ajan sellainen motto, että tehdään arjesta mukavaa ja nautitaan niistä ihan tavanomaisistakin asioista, kuten kahvista. Se ei siis tarkoita brassailemista vaan sitä, että nauttii joka päivästä tehden arjesta kivaa ja sujuvaa. Meillä oli oikeastaan tämä sama teema jo häitämme suunnitellessamme pian seitsemän vuotta sitten. Meillä ei ollut mahdollisuutta järjestää suuria häitä, mutta näin jälkikäteen ajateltuna se sopi meille todella hyvin. Meillä olikin tuolloin yhteisenä ajatuksena, että keskittyisimme naimisiin menemisen sijasta pikemminkin naimisissa olemiseen ja siihen, että arki toimii ja on miellyttävää. Ja niin se on ollutkin. On ihanaa jakaa elämä parhaan ystäväni kanssa enkä koskaan halua lakata arvostamasta sitä, kuinka onnekas olen aviopuolisoni suhteen. Hän on ollut minulle kaikkina näinä vuosina tuki ja turva ja kunnioitettava perheen pää, joka hellästi rakastaa ja myös kestää omituisuuksiani.

Meillä arjen pieniin iloihin kuuluu siis kunnon kahvi. Miten ihanalta tuntuukaan nousta aamulla uuteen päivään, kun voi jauhaa kahvipavuista tuoretta kahvia! Jos langoilla on muitakin kahvikissoja, niin jaatteko saman ajatuksen?
Meillä juodaan usein tummapaahtoista kahvia, koska se on pehmeää ja vatsaystävällisempää kuin vaalea paahto. Olin aivan ällikällä lyöty, kun Heka toi viime viikolla Liidelistä tätä extra tummaa Bellarom-kahvia joka oli ihan tajuttoman hyvää! Liideli yllätti siis taas, siitä taitaakin tulla pian mun lempi ruokakauppa, hehe! (Tänään löysin Lidlistä uudet treenivaatteet, mun garderoobi alkaakin täyttyä Liidelin kuteista!)

Mitä asioita te ette vaihtaisi arjestanne pois ja miten te teette arjestanne kivaa? Hyvät vinkit jakoon. :)

14 kommenttia:

 1. Mä herkuttelen usein erilaisilla kahveilla ja teellä :) Niitä en vaihtais <3 Samoin myös tuo vessapaperi on tärkeää ;) Ja leikkokukat pöydällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikkokukat pöydällä kuulostaa tosi ihanalta! Ai että! :)

   Poista
 2. Ihastelin jo niin tuota sydän kuvaa instassa, voi kuinka se kolahti sydämeen asti! <3 Arjen kauneutta parhaimmillaan! <3 Kiitos Jenna ihanasta piristyksestä! <3 Upeaa! <3

  Täällä teetä ei kyllä vaihdettaisi millään ;-) Ja on se vessapaperikin tärkeää, ja millaista se on.... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Nämä kuvat tuli otettua ilman sen suurempia suunnitteluja ja valaistus sattui olemaan sopiva joka edesauttoi näiden onnistumiseen. Kiitos siis paljon kehuista! :)

   Perusasioista voi muodostua yllättävän tärkeitä, jopa siitä Soft Embosta! :D

   Poista
 3. Komppaan teitä! Kahvihetket on ihania arjen piristäjiä ja voi kuinka kauniisti kirjoititkaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvihetket arjessa pysäyttävät hektisyyden ja arjen hetkeksi, se aika on arvokasta. :)

   Ja kiitos, Heikistä on helppo kirjoittaa ihania asioita. Hän on niitä täynnä. ❤️

   Poista
 4. Nää kuvat ovat niin kauniita ja houkuttelevia niin piti heti keittää kahvit ;) Kauniisti kirjoitat kyllä miehestäsi ja liitostanne <3 Hyvä kahvi on kyllä jokaisen aamun aa ja oo ja ilman sitä tulee vain pelkkää murinaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, tuliko hyvät sumpit? :) Ja todellakin - ärrinmurinaa jos päivittäinen kahviaika venyy!

   Mä olen kyllä valtavan onnekas elämässäni kun on niin hyvä puoliso, jonka kanssa jakaa kaikki. ❤️

   Poista
 5. Ihana kirjoitus! <3 Itse en ole niin "kahvikissa", mutta kyllä se kahvi maistuu aina hyvässä seurassa. :) Kyllä arjessa pitää sitä luxustakin olla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arjen luxusra voi olla niin monenlaista oli se vaikka kahvia tai teetä tai mitä muuta tahansa itselle tärkeää arjen ilahduttajaa. :)

   Kiitos Suffeliini! ❤️

   Poista
 6. Vessapaperia ja kahvia, meinas mennä ilta tee väärään kurkkuun ku alko niin naurattaan mutta tottahan tuo on. Olen samaa mieltä.
  Minä nautin kahvini punaisella maidolla ja sitä pitää olla paljon, lämmitän maidon eka mikrossa sit pieni loraus kahvia sekaan ja sokeria tottakai. Nam

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut jos tee lensi yli äyräiden! :D Arjen perussettejä mutta ilman niitä olisi vaikeaa tulla toimeen, hahah!
   Punainen maito kahvin kanssa on niiiin herkullista ja ainoa oikeaa maitoa! Nam todella!!

   Poista
 7. Ite en kyllä juo kahvii, muuta kuin pari kertaa vuodes saatan ottaa; vessapaperi on kyllä ihana asia elämässä;):D
  Ihanasti kuvailet heikkiä ja teidän liittoanne, minkäs sille teet ku ootte molemmat ihania!❤
  Ja kyllä arvostan tätä omaa 140cm sänkyä tälleen 5.30 herämisen ja Tallinnassa olemisen/kävelemisen jälkeen aika kunnolla! Tästä puuttuu vielä kylläkin kissa vierestä, mutta eiköhän sekin asia hoidu kohta;) Hyvää yötä mun puolesta; tää tyttö menee nukkumaan nyt!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana ja huomenna nähdään! ❤️ Kiitos sydämeen vetoavista sanoistasi, pus!

   Sä olet kyllä niin suloinen ja tasapainoinen nuori nainen. Edellä olleita ajatuksiasi lukiessa tuli hymy kasvoille. Arjessa on siis monta hyvää asiaa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!