Weekend

4. tammikuuta 2016

Moikka!

Meillä on ollut aivan ihana viikonloppu! Perjantaina pakattiin kimpsut ja kampsut ja matkattiin Hekan kanssa isäni ja hänen vaimonsa luokse sukuloimaan. Jäimme yöksi ja aamulla oli ihana herätä vihdoin tulleeseen talveen! Sieltä jatkoimme matkaa kodin kautta siskoni luokse Hämeenlinnaan ja täti sai halia ja pusutella siskon poikaa kahden päivän ajan. Lauantaiksi siskoni perhe oli järjestänyt mahtavat get togetherit ystävien kanssa, jossa oli muun muassa mukava ohjelmanumero levyraati! Jokainen kutsuttu oli valinnut soitettavaksi tärkeän kappaleen itselleen, joka kuunneltiin ja kaikki saivat kuuntelun päätteksi kertoa oman arvionsa kappaleesta. Oli muuten ihan älyttömän kiva idea tutustua musiikin kautta ystävien ajatuksiin ja niin sanottuun sielunmaailmaan, jos tällaista termiä saa käyttää. : ) Lapsiakaan (ja lapsenmielisiä, ks. toinen kuva vasemmalta ;) ei oltu ohjelman saralta unohdettu automattoineen, sirkustelttoineen ja Ryhmä Haun katselun muodossa. Ai että, tällaisia viikonloppuja lisää!
6 kommenttia:

 1. Tuollaiset viikonloput on ihan parhaita ♥

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalta viikonlopulta :)! Oikein hyvää alkavaa vuotta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se todella oli! Ihan juttu kun olet palannut! ❤️

   Poista
 3. Aivan ihana viikonloppu teillä ja voi miten hauskoja kuvia. Tuollaisia pitäisi järjestää useamminkin.
  Itse vielä kaiholla muistelen joulukuun alun Rukan reissua ystävien ja puolisoiden kanssa. Pelattiin ja naurettiin oikein urakalla. Ai niin ja lasketeltiin ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä oli varmasti upea reissu Rukan kauniissa maisemissa! Siihen kun yhdistää mukavan yhdessäolon ystävien kanssa niin ai että! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!