Piristystä punaisesta

15. tammikuuta 2016

Upean aurinkoista talvipäivää!

Ihan mielettömän kaunis päivä on valjennut täällä Helsingissä. Tällaisina päivinä toivoisikin vapaapäivää ja sellainen minulla tänään onkin. Olen juuri matkalla isoäitini luo ja sieltä suunnittelen suuntaavani puolestaan iskän puolen isovanhemmille. Illalla onkin tiedossa pyykkivuoren selättämistä (ainut kotityö, jota oikeasti rakastan!) joten varsin tehokas vapaapäivä siis tiedossa. 


Onko teillä jotain kikkaa, jolla onnistutte piristämään joko arkista päivää tai arjen lookkia? Oma kikkani on niinkin yksinkertainen, kuin kynsiin mätsäävä huulipuna ja toisinpäin. Kuluneen kesän ja oikeastaan syksynkin sipaisin huuliini päivittäin pinkkiä tai vaaleanpunaista punaa. Näin talvella tumman punainen huulipuna ja siihen mätsäävät kynnet ovat kuitenkin vieneet voiton. Tänäänkin punasin huuleni tällä Maybellinen Lady Redillä ja muuten niin musta-harmaa asuni sai heti kaipaamaansa piristystä.Olisko teillä heittää idiksiä muihin väricomboihin tai minkä värisiä huulipunia tai kynsilakkoja olette talven aikaan itse suosineet?

8 kommenttia:

 1. Iloista vapaapäivää sinne! <3 Täällä kanssa vapaalla ollaan! :-)

  Kaunis punan sävy, ihana piriste! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavia tunnelmia sinunkin vapaapäivään! :)

   Poista
 2. Mukavaa vapaapäivää sulle! Ihanat värit meikeissä, kyllä kelpaa :)

  VastaaPoista
 3. Itselläni se on korvikset. Töissäni ei saa käyttää kynsilakkaa vaikka kovasti haluaisinkin joten korvikset on ainoa "hienostelu" mitä voi käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvikset onkin ihanat ja jos vielä pystyy käyttämään allergisoitumatta muutakin kuin kultaa, niin uutta ilmettä asuun saa hyvinkin helposti. :)

   Poista
 4. Punaisella kyllä saa piristystä, vaikka itse en siinä värissä viihdy yhtään :) Jotain pinkkiä nyt sipaisen päälle, kun tekee mieli väreillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki onkin ihanan värikäs ja pirteä lisä lookkiin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!