Pehmeän paketin voittaja ja viikonloppua kohti

22. tammikuuta 2016

Huomenta!

Kiitos todella paljon jokaiselle arvontaan osallistuvalle! Oli todella mukava lukea teistä lukijoista hieman detaleja, ne kun kertovat enemmän kuin tilastot ja tekstien näytöt. :) Oli kiinnostavaa lukea mistä pän Suomea olette, minkälaisia harrastuksia ja elämäntilanteita teillä on. Kiitos paljon kun olette blogissani mukana ja uskaltauduitte avaamaan hieman taustaanne. Kiitos!


Nyt siihen kaikkia kiinnostavaan osaan, nimittäin pehmoisen paketin voittajaan. Tuttuun tapaan random.org valitsi voittajan ja se voitto osui Katjalle! Laitoinkin sinulle aamulla sähköpostia ja pian samettisen pyyhkeet ja kynsilakka tavoittavat sinut. Kiitos vielä kaikille osallistujille!
Viikonloppua kohti mennään ja työpäivän jälkeen koittaakin pari vapaapäivää. Koitan viikonlopun aikana saada teille kuvia dc-fiksatuista huonekaluistamme, olohuoneen senkki ja keittiönpöytä saivat siis kontaktimuovin avulla uuden elämän. Ensimmäistä kertaa sotkin tuolla kontaktimuovilla ja yllättävän hyvin sujui, ainakaan jos kovin läheltä ei lopputulosta tarkastele, hah! Palataan siis piakkoin, heips!

10 kommenttia:

 1. Voittajalle onnea <3 sinulle iloa viikonloppuun <3
  Voi näitä tulppaani kuvia <3 mikä piristys sairastupaan <3 kiitos! <3

  VastaaPoista
 2. Onnea Katjalle ja oikein hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Voi tää ois ollu ihana paketti voittaa. Onnea Katjalle.

  VastaaPoista
 4. Onnea arvonnanvoittajalle ❤️ Ihanaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
 5. Oli ihana ylläri! <3 Kiitos kiitos Jenna ja random.org! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!