Kevät tuli taloon

12. tammikuuta 2016

...vaikkakaan niin ei voi sanoa tämän päivän ilmasta ja sakeasta lumipyrystä. Bussia odotellessa olo oli kuin lumiukolla (vaikka siitä minulla ei olekaan CV:ni kokemusta). Täytyy totisesti toivoa, että liikenneonnettomuuksilta vältyttäisiin näin haasteellisella säällä. Tsemppiä ja myötätuntoa siis kaikille autoilijoille ja ulkona rämpiville!Talvimyrskystä huolimatta kauppoihin on ilmestynyt jo lupaus keväästä! Kuvien perusteella varmaan jo arvaattekin missä muodossa - kyllä vaan, tulppaanien! Tässä onkin tämän vuoden ensimmäinen kimppumme ja voin jo nyt luvata, että kevään mittaan tulppaaneja tulee näkymään kuvissa moneen otteeseen ja monessa eri värissä. Olen vaan ihan fiiliksissä kun päivät alkavat pikkuhiljaa pitenemään vaikka keskitalvea vasta elelläänkin.
Oletteko te jo ehtineet kantaa koteihinne tulppaaneita ja jos olette, niin missä värissä? 

8 kommenttia:

 1. Itsekin himoitsin viikonloppuna kaupasta tulppaaneja mutta oli niin nuupahtaneita etten kehannut ostaa. Vaatekaupasta huomas että kevät tekee tuloaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmitus! Nämä kuvassa olevat yksilötkin nuupahtivat parissa päivässä, toivotaan että keväämmällä kaupoissa on parempilaatuisia tulppaaneita!

   Poista
 2. Tulppaanit <3 <3 kyllä on kannettu vaikka ihmeen huonoja yksilöitä ollut. Nyyh. Jospa hiljalleen parantuisi :)

  Kyllä kieli keskellä suuta sai ajaa, ihan hurja keli :/

  Iloista talvipäivää Jenna <3 ja kiitos! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, samaa virkasi Nanni tuossa ylempänä. Toivottavasti tosiaan pian saadaan ostaa paremmin kestäviä flowereita! :)

   Poista
 3. Mä ostin myös tulppaanikimpun viime viikolla. Kaunista katseltavaa, vaikka nyt jo näyttää, että kimppu on tiensä päässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika tuntuu olevan monilla! :( Mutta ovat ne kauniita kukkia! :)

   Poista
 4. Heheh, nykyään aina kun nään kaupassa tulppaaneja, mulle tulee ensimmäisenä mieleen sun blogi ja kaikki sun kauniit kuvat tulppaaneista :) Kerran olin jo sanomassa miehelleni ääneen että "kato, Jennan kukkia" kunnes tajusin että miehelläni ei varmastikaan ole hajuakaan kuka tämä Jenna on :D :D

  VastaaPoista
 5. Eikä miten ihana sinä olet! Kiireisen työpäivän jälkeen luin kommenttisi ja hymy levisi kasvoilleni korvasta korvaan! :) ❤️ Sattumoisin sanoin eilen miehelleni että varsin kukka- ja tulppaanipainotteisia kuvia on tullut viime aikoina otettua. :D Kiitos päivän piristyksestä, oot ihan huippu ja niin kultainen!!❤️

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!