Aqua Di Gioia - my favourite perfume!

19. tammikuuta 2016

Hei!

Tiedättekö sen tunteen, kun vaikka kaupoilla käydessä haistaa jonkun kanssa-kauppailijan käyttävän niin ihanaa tuoksua, että on vain pakko kysyä mitä tuoksua hän käyttää? Jep, tämä Giorgio Armanin Aqua di Gioia on juuri sellainen! Siitä saakka kun sen ekaa kertaa haistoin ja kysyin tuoksua kantavalta ventovieraalta sen nimeä, olen käynyt tätä usein hajuvesiliikkeissä nuuhkimassa. Maissa tämän hinta on omalle lompakolleni kuitenkin aika tyyris mutta kun veljeni kertoi menevänsä käymään Tukholmassa, tuotatin sen hänen mukanaan laivalta.
Tällä hetkellä tämä tuoksu on siis ehdoton suosikkini Chloen ja Versacen Bright Crystallin rinnalla. Minusta olisi kiva tietää mikä on teidän suosikkituoksunne eli miltä te oikein tuoksutte? ;)

13 kommenttia:

 1. Minä en juurikaan käytä tuoksuja, joku Escadan pullo on kaapissa, se johtunee siitä, että työssäni en voi tuoksuja köyttää, joten ei niitä sitten oikein olekaan... Mutta kaunis pullo ja kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Escadan tuoksut ovatkin todella raikkaita ja naisellisia! Onneksi hajuvedet säilyvät kuitenkin suhteellisen pitkän aikaan hyvänä vaikka ne kaapeissa odottelisivatkin käyttöä. :)

   Poista
 2. Tuotahan pitäis testata! Mulla on toinen Armanin tuoksu Si, joka on kans ihana, mutta aina voimakas. Nyt mulla on Lancomen La vie est belle, joka on myös ihana. Boss Nuit oli ja meni, haluaisin uuden sellaisen...Rakastan tuoksuja ♡ Leppoisaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Si, sekin on ihana ja ihanan mausteinen tuoksu! Bossin tuoksukin kuulostaa tutulta mutta tuota Lancomen hajuvettä täytyykin käydä seuraavan kerran hajuvesiosastalla nuuhkimassa. Sitten tiedän miltä tuoksut. :)

   Poista
 3. Bright crystallia toinen pullo menossa ja viimeisiään vetelee. Tuota täytyykin käydä nuuhkimassa, tuttuja onkin sopivasti pian menossa lentokentälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläkin on siis hyvä maku! ;) Ooh, kerro sitten mitä pidit tästä tuoksusta! :)

   Poista
 4. Mulla on body shopin White Musk käytössä! Niiiin ihana tuoksu :)

  VastaaPoista
 5. Onko tuo eft vai parfum? Kävin tuoksuttelemas ja olipa hyviä molemmat. Ihastuin. Itsellä nyt ollu trussardi.

  VastaaPoista
 6. Onko tuo edt vai parfum? Kävin tuoksuttelee ja olipa hyviä. Itsellä trussardi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Tämä on parfume ja voimakkutensa ansiosta yksi suihkaisu riittää mielestäni koko päiväksi. Ihana tuoksu tosiaan on! :)

   Poista
 7. Sama tuoksumaku täällä :) Acqua di Gioia ja Bright Crystall ovat myös minun suosikkejani. Lisäksi Guccin Envy Me on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sempukka! Meillä on siis todella sama mauku tuoksujen suhteen! :) Envysta olenkin kuullut, täytyykin haistella sitä seuraavan kerran kun käyn hajuvesiosastolla. Ihanaa viikonloppua sinulle. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!