Vilan jakussa

19. elokuuta 2015

Ihanaista huomenta! Kerroinkin eilen, kuinka aloitimme yhteisen lomamme toissapäivänä nautiskelulla Cafe Kokossa. Suuntasimme kahvihetkemme jälkeen hetkeksi kaupoille kaupunkiin. Vaikka sää olikin aurinkoinen, välillä tuuli tuiversi niin, että teki mieli heittää pitkähihaista ylle. Olin katsellut Stockmannin sivuilta Vilan Vinaja-takkia ja Stockalla piipahtessamme näin sen siellä ihan livenä. Eipä tarvinnut kahta kertaa miettiä olisiko sille käyttöä ja kiikutinkin sen kassan kautta suoraan käyttööni. Jakku on ihanan värinen ja materiaali todella pehmeää! Tätä tulettekin siis jatkossa näkemään asukuvissa, sen voin luvata. :)
Otimme nämä asukuvat matkalla Hernesaaren rantaan. (Vein Hekan sinne ylläriksi syömään.) Tunnistatteko minkä tv:stäkin tutun kadun kautta kävelimme? ;) Todettiin vaan Hekan kanssa, miten kaunista Helsingissä onkaan kesällä. Nuo vanhat talot ovat todella sieviä yksityiskohtineen!Vaikka kesä antaakin tällä hetkellä parastaan ja syksy tuntuu kaukaiselta, niin kiinnostaisiko teitä lukea muutamasta syysvaatehankinnasta joita olen tehnyt? Nyt menen nauttimaan aamukahvini loppuun ja sitten heitänkin kesämekon päälle. Heipsan!

Nautiskelua Cafe Kokossa

18. elokuuta 2015

Heippahei! Starttasimme Heikin kanssa eilisen lomapäivämme nauttimalla kiireettömän kahvihetken raakakakkukahvila Cafe Kokossa. Cafe Kokko oli jo viime kesänä meidän vakkarikahvila ja muutama kaveri kuittailikin meille leikkisästi, että "taasko te olette siellä!" ;) Tänä vuonna kahvila muutti uusiin tiloihin Kalevankadulle Helsingin sydämeen ja kahvilan sisustus ja ilme on hyvin urbaani kaupunkilainen. Muistan muuten, kuinka viime kesänä olin aika skeptinen sen suhteen, voiko raakakakut olla oikeasti hyviä mutta maistettuani ensimmäistä kakkupalaa jouduin aika äkkiä syömään ennakkoluuloni! Varsinkin Asian brownie uppoo allekirjoittaneen makea-loppasuuhun ja toinen suosikkini on eilen maistamani Snickers-kakku!
Me herkuteltiin eilen kyllä ihan kunnolla: kakkupalojen lisäksi otettiin tietysti kahvit ja maistoimme myös raakajäätelöitä. Heikki valitsi lakritsin makuisen (joka oli todella voimakkaasti lakritsin makuista!) ja minä valitsin kuusenkerkkäjätskin. Oli muuten ihan tajuttoman hyvää jätskiä eikä varmasti jäänyt tämän kesän viimeisiksi raakajätskeiksi meidän osalta. Kuusenkerkkäjätski oli meidän molempien suosikki, tosi raikas maku ja maistui ihan metsältä. Namsk!
Mikäli mielitte kokeilla hieman erilaisempaa kahvilahetkeä, niin Cafe Kokossa on siihen hyvät puitteet. Jopa tällainen sokerihiiri voi todeta, miten hyvää voikaan terveellinen ravinto olla! :)

Rentoutumista Pink My Nailsissa (sisältää alekoodin)

16. elokuuta 2015

Heippa hei ja lämmintä sunnuntaipäivää! On ollut tosi kaunis ja aurinkoinen viikonloppu ja itse olen saanut nauttia siitä hyvässä seurassa ystävien kanssa. Viikonloppuni alkoi aika ihanissa merkeissä kun perjantaina kävin laittamassa ystävälläni kätöseni kuntoon. Ystäväni Anna on perustanut pari vuotta sitten oman yrityksen Pink My Nails, jossa voi arjen keskellä käydä hieman rentoutumassa ja huoltamassa mieltä että kehoa.
Anna tekee yrityksessään ripsien- ja hiustenpidennyksiä sekä kynsiä ja oli ihanan rentouttavaa käydä näin blogin kautta laittauttamassa kynsiini geelilakkaukset. Mulla on muutamaan eri otteeseen ollut rakennekynnet, mutta pelkät geelilakkaukset olikin minulle ihan uusi kokemus. Rehellisesti sanottuna mun kynnet oli ihan kauhean näköiset, mutta nopeasti Anna pystyi loihtimaan jopa mun kynsistä kauniit! :D
Mä ihastuin myös todella paljon puitteisiin, joissa Anna yötänsä tekee. Mun kamera taisikin laulaa siellä aika lailla ja olikin tosi vaikeaa karsia kuvia tähän postaukseen. Samalla kun siis ihailin Annan ammattitaitoa, ihailin myös heidän kotiaan ja arvatkaa vaan alkoiko sisäinen sisustuskärpänen lentelemään mun sisällä? No kattokaa nyt mitä ihania yksityiskohtia joka paikassa, vaikeaahan tällaisessa paikassa on olla inspiroitumatta!
Ajattelin alunperin valita jotain hempeämpää väriä kynsiini, mutta mieleni muuttuikin kun näin useat eri värivaihtoehdot geelilakoista. Päädyin yllättävään vaihtoehtoon ja valitsin kynsieni väriksi nuden sijasta kesäisen vaaleansinisen. Tykkään lopputuloksesta todella paljon ja parin päivän kokemuksella voin todeta, että kynnet eivät tunnu lainkaan "tönköiltä" vaan tosi kevyiltä. Ihana fiilis kun kynnet pysyvät nyt muutaman viikon siisteinä ja melko varmana meinaan jatkaa geelilakkauksen käyttöä, niin näppärän tuntuiset nämä ovat!
Mutta koska jaettu ilo on kaksinkertainen, Anna tarjoaakin teille lukijoille -15 % alennuksen geelilakkauksista ja geelirakennekynsistä. Saat tämän alennuksen kun tilaat aikasi 31.8 mennessä ja mainitset koodin perhonen. (Normaalihinnat rakennekynsille sisältäen tipit tai muotot 50 €, pelkkä geelilakkaus 30 € ja geelilakkaus varpaisiin 35 €) Nyt kannaatta siis käyttää tarjous hyödyksi! Voit myös tutustua Pink My Nailsin Facebook-sivuihin tästä . Pink My Nailsin yhteystiedot: Osoite: Vuotie 61, 00990 Helsinki Puh. 044-544 3452
Mukavaa päivää kaikille!
EDIT: Postaus tehty yhteistyössä Pink My Nailsin kanssa.