Mustavalkoinen olohuone

25. helmikuuta 2015

Moikka moi! Allekirjoitatteko saman, että mitä enemmän kevät tekee tuloaan, sitä enemmän tekee mieli piristää kotia esimerkiksi vaihtamalla tekstiilejä? Ja koska naisen mieli on tunnetusti aina niin järkähtämättömän tasainen ja ailahtelematon, samat tekstiilit pysyvät sisustuksessa vuodesta toiseen. Not. Näin ollen kevään mittaan ehtii siis monen monta kertaa vaihtamaan esimerkiksi sohvalla oleviin koristetyynyihin päälliset. Onko tuttua? Juuri nimittäin kun ehdin postata jutun meidän olohuoneen keltaisista tekstiileistä, vaihdoinkin ne saman tien kuvissa oleviin mustavalkoisiin. Edelleen(kin) haaveilen vitivalkoisesta olohuoneen seinästä ja siihen isosta hopeareunuksisesta Ikean peilistä. Näin saisi meidän kotiin vähän kliinisempää ja selkeämpää ilmettä jota kovasti kaipaan. Kahden ensimmäisen kuvan tyynyt ja torkkupeitto on muuten Ikeasta ja toisissa kuvissa olevat ruudulliset ja pilkulliset tyynynpäälliset ovat Annon sarjaa jos joku näistä innostuu. :)
Tämä Everyday designin pikkupöytä oli muuten hyvä löytö viime kesäisiltä asuntomessujen messukojusta Jyväskylästä. Se on mainio kapistus pöytänä ja toisin päin käännettynä se toimittaa virkaa lehtitelineenä. Keveytensä puolesta se on vielä todella helppo siirrellä paikasta toiseen, joten kaikin puolin varsin passeli!
Tässä kuvia vielä vähän kauempaa olohuoneen uusitusta ilmeestä. Onko mustavalkoisuus teidän mielestä hitti vai huti? Entä sisustusta ajatellen onko vähemmän enemmän vai enemmän parempi? Nuo kuvissa olevat tulppaanit on muuten kestäneet ihan ältsin kauan! Yleensä tulppaanit kuivuu ja lakastuu (ainakin mun hoidossa) muutamassa päivässä mutta nämä kukkaset ilahduttaa meillä edelleen, vaikka näiden kuvien ottamisesta onkin ehtinyt kulua jo muutama päivä.
Tosi kivasti on muuten tullut osallistumisia sydänarvontaan. Vielä on hyvin aikaa siihen osallistua! :) Nyt toivottelen hyviä öitä ja matkaa unten saarille. Kauniita unia ja kevään kuvia! <3 class="separator" div="" style="clear: both; text-align: center;">

Tämän päivän asua ja raidallinen neuletakkilöytö

23. helmikuuta 2015

Hej på dej! Päivä on kääntynyt jo hyvää vauhtia iltaan ja nopeasti tämä päivä onkin mennyt! Aamu alkoi suhteellisen ajoissa asioiden hoidolla ja päivällä tapasin ystävääni kahvireffien merkeissä. Tultuani kotiin pyysin hovikuvaajaani nappaamaan pari kuvaa tämän päivän asustani. Sen verta täytyy näistä kuvista todeta, että ihan parasta laatua nämä eivät todellakaan ole, mutta kunhan tuon kameran säätöjä oppii paremmin käyttämään niin laatukin toivottavasti paranee. Kuvassa olevaan malliin kameran säädöt eivät valitetavasti vaikuta. ;) Ai että odotan innolla sitä, kun valoisa aika lisääntyy entisestään ja pääsee ulos enemmän kuvailemaan! Mulla on haaveissa joku vapaapäivä ottaa kamera mukaan ja hurauttaa bussilla kohti puu-Vallilaa ikuistamaan siellä olevia kauniita taloja ja paikkoja! Ja kesällä on aivan pakko päästä kuvailemaan Lintisille! Mutta siis Vallilan ja Lintsin kautta asiaan, tässä siis mun rento asu tältä päivältä. Huivi tosin jäi kotiin asusta mutta sen meinasin aluperin laittaa.
Kirsin kanssa kaffeteltuamme kipaisin ennen kotiin menoa H&M:lla. Siellä silmiini iski heti tämä mustavalkoinen raidallinen neuletakki ja ei tarvinnut kahta kertaa miettiä kiikutanko sen kassan kautta kotiin. Mulla on sama neuletakki myös vaalean harmaana, joten ostopäätös oli helppo! Malli on tosi kiva ja helposti yhdisteltävissä niin hameiden kuin housujen kanssa. Kelpo parinkympin löytö siis! Onko siellä langoilla muitakin raitojen ystäviä?
Meidän olkkarin keltaiset sisustuselementit sai muuten väistyä niin ikään mustavalkoisten tekstiilien tieltä! Joten kuvia uudistuneesta olohuoneesta tulossa tällä viikolla. :) Mukavaa viikon alkua siis kaikille! Mun tauti alkaa pikkuhiljaa väistyä takavasemmalle. Vielä on antibiottikuuria muutama päivä jäljellä mutta voiton puolella ollaan. Huomenna ajattelin parin viikon tauon jälkeen aloitella taas varovaisesti punttisalia. Jos töiden jälkeen menisi pikkusen treenin tekemään niin mun viimiset karistettavat kilot alkaisivat toivottavasi saada kyytiä. Mikä siinä on, että aina ne viimeiset kaksi kiloa on niin tiukassa, etteivät ne meinaa lähteä kulumallakaan? Jos joku on keksinyt tähän asiaan vastauksen, niin saa avata tiedon arkkuaan! (Tosin tämä mun jätskiannokseni tässä vieressä ei yhtään auta asiaa.. Ehkä olisi hyvä lähteä siitä liikkeelle. :)

Sydänarvonta

22. helmikuuta 2015

Moikka! Pitkästä aikaa ompelukärpänen kävi meillä kylässä ja pistin ompelukseksi muutaman kangassydämen. Olen ollut viime aikoina ihastunut mustavalkoisen yhdistelmään, joten sama värimaailma toistuu myös näisä sydämissä. Täällä Helsingissä sunnuntai näyttää tällä hetkellä aika harmaalta säänsä puolesta, joten siksi ajattelin pieneksi piristykseksi pyöräyttää käyntiin pienen arvonnan näistä ompeluksista.
Arvontaan osallistuminen on helppoa. Riittää kun kommentoit kommenttiboksiin minkä sydämen valitsisit itsellesi jos voittaisit. Voittaja saa näin ollen valitsemansa sydämen palkinnoksi! Arpojen määrä määräytyy vanhaan tuttuun tapaan: saat yhden arvan osallistumalla anonyymina (muista nimimerkki), kaksi arpaa saat olemalla julkinen lukija ja kolme arpaa olemalla lukija sekä linkittämällä arvonnan omaan blogiisi tai Facebookiin. Ei muuta kuin sitten osallistumaan ja valitsemaan mieleistä sydäntä. Arvonta aikaa on 2.3. asti ja voittajan julkaisen heti seuraavana päivänä.
Jos linkität arvonnan omaan blogiisi tai Faceen, voit halutessasi käyttää myös alla olevaa kuvaa.
Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille!

Valkoista ja vaaleaa

19. helmikuuta 2015

Heippa! Muutamat teistä saattavatkin muistaa edellisen blogini ajoilta, kuinka meidän ennen niin beigen ja ruskean sävyinen maalairomanttis-tyylinen kotimme alkoi pikkuhiljaa uudistua valkoisemmaksi, yksinkertaisemmaksi ja kliinisemmäksi. Projekti "romanttisesta moderniin tyyliin" on edelleen(KIN) kesken, mutta tässä koottuna muutamia valkoisia tai vaaleita juttuja meidän pienestä pesästä. (Osa näistä kuvien tuotteista tulee tänne blogirpparille tulevaisuudessa myyntiin kunhan saan vain aikaiseksi.:) Sitä mukaa kun on tullut heitettyä ylimääräistä rompetta roskiin, kirpparille tai kierrätykseen, on koko ajan tullut entistä selvemmäksi millaisen tyylin kotiimme haluaisin muokata. Kaikki muutokset eivät tietenkään ole kerralla mahdollisia toteuttaa, mutta pikkuhiljaa ja ajan kanssa. Tällä hetkellä haluaisin, että koko kotimme olisi puhtaan valkoinen ripauksella hopeaa ja mustaa. Tyyli olisi selkeä, skandinaavinen ja ajaton. (Lue IKEA-koti ;)
Pentikin pallolampunjalat ovat olleet meillä lähes koko avioliittomme ajan sisustuksessa ja ovat olleet aivan loistavat käytössä! Yksi isompi on olohuoneessa ja pienemmät ovat yöpöydillämme. Ne ovat kyllä sellaiset sisustuselementit mihin ei koskaan tunnu kyllästyvän! Lampunvarjostimia vaihtaen niihin saa nopeasti uutta ilmettä ja niistä puheen olle makkarin lamppujen varjostimet pitäisikin uusia.
Onko teillä kodissanne joku ehdoton väri tai tyyli, mistä ette luopuisi mistään hinnasta tai minkä eteen teette pikkuhiljaa hommia? Iloa ja aurinkoa päivääsi!