Sieltä, täältä, tuolta ja kotoa

7. joulukuuta 2015

No hei!

Tuntuu, että edellisestä postauksesta olisi kulunut jo ikuisuus, vaikka eihän siitä nyt niin kovin montaa päivää ole. Edellinen postaus oli tosin arvonta, joten tällaisesta höpöti-höpöti-postauksesta onkin ehtinyt vierähtää se muutama päivä. Olen välillä miettinyt, mitä jotkut bloggaajat tarkoittavat kirjoittaessaan, että pienen blogitauon jälkeen on vaikeaa asettua taas kirjoitusruotuun. Nyt taidan ymmärtää mitä he tällä ajatuksella hakevat takaa. Päätinkin siis kirjoittaa tämän tekstin vailla sen tähdellisempää päämäärää ja kertoa pitkästä aikaa hiukan kuulumisia.Kulunut viikonloppu oli, tuli ja meni hieman liiankin nopeaan. Perjantaina olin vapaalla muun muassa kotitöitä tehden ja rakkaan ystävän kanssa kahvitellen Cafe Kokossa. Lauantai-päivän olin töissä ja illalla koitti kauan odotettu konsertti Finlandia-talolla. Kävimme isäni kanssa katsomassa Pave Maijasen ja Polaris-jousikvartetin upeaa musisointia ja vieläpä eturivin paikoilta. Kävi todella hyvä tuuri paikkojen kanssa lippuja varatessa ja musiikkielämys oli vähintäänkin korvia hivelevä! Olen aina tykännyt Paven musiikista ja Vain elämää-sarja sai (tottakai!) hänen kappaleensa elämään ihan uudella tavalla sydämessäni. Musiikki on muutenkin ollut elämässäni aina tärkeällä sijalla ja valmistelenkin aiheesta laajempaa postausta julkaistavaksi lähiakoina.
Musiikista puheen ollen viikonloppu kului myös Adelen ja Coldplayn uusia levyjä kuunnellessa. Mua harmittaa ihan sikana, että sekä Adelen että Coldplayn Tukholman keikkojen liput menivät heti kuin kuumille kiville (no ylläri!) ja ainakin tällä erää jäätiin nuolemaan näppejämme.. Jos kävisi joku älyttömän hyvä tuuri ja jostain voitettaisiin liput? Ehhehee, ehkä se on kuitenkin toiveajattelua mutta never say never. :)

Loppuun vielä pari Pinterestistä bongattua ajatelmaa, jotka osuivat ja upposivat jälleen tähän tyttöseen ruudun tällä puolen. Niiden myötä toivottelen mukavaa viikon alkua ja samalla kiitos kaikille jo arvontaan osallistuneille! On ollut mielenkiintoista lukea ajatuksianne ja kiitos myös mieltä lämmittävistä palautteistanne niiden myötä! Puss och kram.


"Stop
 being afraid of
what could go
wrong and
think of what
could go right."
-unknown

"Nothing is
impossible,
the word
itself says
I`m possible"!
-Audrey Hepburn

"If you are depressed,
you are living in the past.
If you are anxious,
you are living in the future.
If you are at peace,
you are living in the present."
-Lao Tzu

"Worrying
does not empty tomorrow
of its troubles.
It empties
today of its
strenghth."
-Mary Engelbrelt


13 kommenttia:

 1. Kiitos ajatuksista - ja hyvää uutta viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Mukavia kuulumisia <3 ja voin niin uskoa että varmasti oli hyvä konsertti :) nuo ovat mahti elämyksiä :)

  Ihanaa päivää Jenna <3

  VastaaPoista
 3. Pave on kyllä saanut positiivista nostetta Vain elämää ohjelmassa. Adelen levy kiinnostaisi muakin....Varmasti se on hyvä! Ihanaa päivää sulle ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ja sarjassa yllätti hänen vaatimattomuutensa!
   Ihanaa loppuviikkoa! ❤️

   Poista
 4. Itselläkin on joskus aikoja että saa ihan tosissaan miettiä mistä kirjoittaisi. Nyt ongelmana on pimeys kun en saa itselle mieluisia kuvia aikaiseksi kun vähäinen valoisa aika menee töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pimeys asettaa todella suuria haasteita! Tänäänkin yritin kello 14 ottaa muutaman kuvan mutta pimeyden takia kuvat olivat yhtä mössöä. :/ Valon lisääntymistä odotellessa!

   Poista
 5. Ihanaa joulunodotusta ja paljon hyviä ajatuksia*

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!