Jotain uutta keittiössä

13. joulukuuta 2015

Rentoa sunnuntaita!

Meidän pienessä kodissa on ollut kaksi niin sanottua murheenkryyniä, joihin olen jo pitkään kaivannut muutosta. Toinen näistä on ollut keittiö, johon olen kaivannut enemmän tilaa ja käytännöllisyyttä - mutta miten?

Tällä viikolla meille tuli syömään eräät ystävät ja pohdin edellisenä päivänä ääneen pitäisikö ruokapöytä roudata olohuoneen puolelle, jotta keittiön ahtauden takia kenenkään ei täytyisi istua polvet tai kyynärpäät suussa. Tämä ajatuksen ilmaan heitettyäni viisas mieheni keksi taas kultaakin kalliimman idean, joka ei omassa pienessä päässäni olisi edes pikavisiitilläkään käynyt! Heka ehdotti, että työntäisimme pöydän kiinni ikkunaan, ja siirtäisimme sitä seinustalta, jolloin kaikilla olisi tilaa syödä ja keittiökin saisi samalla lisää tilan tuntua. Toimenpide oli siis lopulta todella yksinkertainen, mutta muutos edelliseen oli suuri ja lopputulos äärimmäisen toimiva. Musta ihan tuntuu, kuin meillä olisi uusi keittiö! :D
Pöydän siirtämisen myötä myös keittiön uusi verhokin pääsi oikeuksiinsa. Olen ollut mitä ilmeisimmin jo pitkän aikaa ihastunut Finlaysonin klassikkokuosi Coronnaan, josta vihdoin on saatavilla myös valmiiksi ommeltuja verhoja! Saman kuosin kerniliina meillä onkin ollut jo ruokapöydällä ja nyt täydensin sarjaa siviverholla ja keittiöpyyhkeillä. Keittiöpyyhkeet ovat ihanan pehmeää puuvillaa, jotka vielä kuivaavatkin todella hyvin! Tiedättehän sen inhottavan tunteen, kun keittiöpyyhe jättää kädet ja astiat inhottavan nihkeiksi? Tätä ei tapahdu näiden pyyhkeiden kanssa, jihuu!
Alussa mainitsemani sisustuksemme toinen murheenkryyni on makkari ja eritoten siellä oleva tietsikkapöytä ja samalla bloggauspisteeni. Haluaisin kovasti esitellä sen, mutta tällä erää se ei ole esittelykunnossa. Kunhan saan tilan toimivammaksi ja kodikkaammaksi niin lupaan siitäkin kuvia!

Nautinnollista sunnuntaita!

10 kommenttia:

 1. Kiva tuo Coronna kuosi! Mukavaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 2. Todella hyvä siirto :) :) tuollaisista saa niin loisto mielen <3

  Oliko tuota harmaa valkoisena? Mulla on meinaa 2 niin saman näköistä pyyhettä :) tuo on kyllä upea kuvio <3

  Toivottavasti voit jo paremmin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua tosiaan että näin pienestä siirrosta tuli näin iso ilo! :)

   Juu ainakin tuota kerniä on harmaa-valkoisena ja samaten keittiöpyyhkeinä!

   Ja kiitos, olo on tällä erää vaan huonontunut. :/

   Poista
 3. Noi verhot ja tuo kuosi on tosi ihana.
  Meidän kodissa on monta kohtaa tai kalustetta joille haluaisin tehdä muutoksen jos vain lompakko sen sallisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä.. :/ Ärsyttävästi lompakko tulee usein vastaan! Onneksi ihan pikkujutuillakin voi saada kotiin uutta toivottua ja ilahduttavaa ilmettä. :)

   Poista
 4. Parhaat ideat tulee usein just ihan yllättäen :) Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 5. Kaunista ja ihanan mustavalkoista ;)! Mullakin on sun ihanat sydämet roikkumassa vaatehuoneessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vvvoiii onko ne vieläkin sinulla? Ihanaa että tykkäät! ❤️❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!