Everyday Jewelry

17. joulukuuta 2015

Huomenta!

Tiedättehän sen tunteen, kun kiireisinä aamuina kotoa lähdettyä huomaa vasta hyvän matkan päästä että jotain puuttuu päivän vakiovarustuksesta. Kengät on jalassa, takki on päällä ja laukkukin keikkuu olalla, mutta kääk, korut unohtuivat! 

Itse olen aina ollut aika vannoutunut korujen käyttäjä ja jos esimerkiksi jostain syystä korvikset unohtuvat päivän asusta -puhumattakaan sormuksista- olo on koko päivän jotenkin alaston. Tunnistatteko saman tunteen?


Omat päivittäiset koruni ovat päivästä toiseen aika lailla samat, en vaihtele niitä juurikaan paitsi satunnaisesti käsikoruja. Päivittäisiin koruihini kuuluvat siis kello (joka oli todellinen löytö erään bloggajaan blogikirpparilta), helmikorvikset, kaulakoru (jonka päivittäisen käytön jäljet jo näkyvät) ja tärkeimpänä kihla- ja vihkisormukset.

Siivoskelin tässä yhtenä päivänä korurasiaani ja rasian pohjalta löytyi kuvissa näkyvät jo unohduksiin jääneet H&M:n kultainen käsirengas sekä Holly and Whyten tekonahkainen koru. Pidän molemmista edelleen todella paljon ja nyt ne uudestaan löydettyäni otankin taas jokapäiväiseen käyttööni.


Onko teillä tapana käyttää yksiä samoja koruja arkikoruina vai vaihteletteko niitä fiiliksen mukaan?

10 kommenttia:

 1. Mulla on aina samat!! Kaksi rannekorua vasemmassa ( ovat yölläkin ) sitten kello siihen aamulla mukaan! Kaksi sormusta, toinen vasemmassa ja toinen oikeassa :)

  Ihanat korut sulla! Mä vieläkin haaveilen MK:n kellosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sä pystyt pitämään koruja yölläkin, wow! Toivottavasti saat pian oman MK:si! <3

   Poista
 2. Mulla oli myös tuo Holly&White- koru, mutta äkkiä se vaan hävis ja en oo löytäny sitä enää mistään. Samoin kävi myös mun rakkaimille korviksille ja en normaalisti hukkaa mitään. Sama vika muuten täällä, jos sormukset jää kotiin on olo melkein samanlainen kun olis ilman housuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei ja harmituksen harmitus että ihanat ja rakkaat korut hukkuivat, todella harmittavaa! :/ Ja vertauksesi oli erittäin osuva! :D

   Poista
 3. Arkikäytössä on usein helmikorvikset (mun ei tosin oo aidot), Snön kultainen palloketju ja tykkään jokihelmistä.. Ne on epäsymmetrisiä,mut aitoja kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh se Snän koru on varmasti kaunis! Omat helmikorvikseni ovat jo parin vuoden vanhat ja ovat olleet joka päivä korvissa ne hankittuani. :) Olisi ihanaa jos voisi käyttää korvissa muutakin kuin kultaa, joten kovin usein korviksia ei tule vaihdettua, hehe. :)

   Poista
 4. Samoilla koruilla täälläkin mennään, pitäis varmaan vähän päivittää tuota valikoimaa ja miksei käyttöäkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa kiva jos sinäkin tekisit postauksen luottokoruistasi. :)

   Poista
 5. Aika vakkarit täälläkin päivittäin. :-) Ennen oli sykemittari kellona, nyt vaihtunut aktiivisuus rannekkeeseen, kihlasormus aina, kaulakorua vaihtelen parin arkisen välillä :-) Korviksia vaihtelen, mutta helmet on lempparit :-) Töissä en voi hirveästi enempää pitää.

  Todella kauniit sinun päivittäiset korut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinunkin korusi kuulostavat kauniilta ja näppäriltä arjessa! Helmiin on tykästytty täälläkin, ne ovat niin ajattomat ja klassiset. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!