A Bottle of DIY

20. joulukuuta 2015

Suloista sunnuntaita!

Pikkuhiljaa alkaa silmät aueta kahvikupposta nauttiessa. Tällä viikolla ystäväni kanssa kahvilla käydessämme keskustelimmekin siitä, kuinka se päivän ensimmäinen kahvikuppi on ehdoton edellytys uuden päivän onnistumiselle ja sen ehdottomuuden ymmärtää vain toinen samalla tavalla kokeva. ;) Olemmekin tässä asiassa K:n kanssa enemmän kuin samalla aaltopituudella! Koetteko tekin siis samoin, että päivän aloitus ilman kahvia on kuin lähtisi hiihtämään ilman suksia? Ei luista!


Aikamme kahviteltuamme ja kuulumisia vaihdeltuamme olikin aika suunnata virkistynein mielin omille teillemme ja minä koukkasin kukkakaupan kautta kotiin. Kampin Plantagenissa on muuten todella kestäviä punaisia ruusuja, joilla silloin tällöin ilahdutan itseäni. Kukkapuskan kanssa kävellessäni en millään malttanut ohittaa Suomalaista kirjakauppaa, johon päätin pistäytyä ihan vain katselemaan. (Niin aina..) Suomalaisen valikoimaan on tullut tosi kivoja askartelu- ja sisustusjuttuja ja tämän perhos-koristenauhan nähtyäni en voinut sitä mitenkään vastustaa!

Rullaa pyöritellessäni mietin sille hetken käyttätarkoitusta ja kotiin tullessani sen kekkasin. Diy-maljakot!

Minulla oli ennestään kaksi kuvissa näkyvää valkoiseksi maalattua lasipulloa, johon pyöritin hiukan perhos-nauhaa ja sen kaveriksi löysin askarteluboksistani puuterin väristä satiininauhaa. Pari pyöräytystä ja hop - pullojen uusi ilme oli valmis! Ajattelin polttaa näissä jatkossa kruunukynttilää ja kevään tulleen niihin voisi laittaa vaikka gerberan kaunistamaan kattausta. Mitäs sanotte mun diy-väkerryksestä?
Nyt onkin tullut aikani startata töihin. Pianhan he vapaapäivätkin jo koittaa ja sitä myöten jäänkin nyt pienelle blogitauolle. Mutta tuskin kovin kauaa maltan pysyä poissa, palataan taas piakkoin. Heips ja voikaa hyvin!


4 kommenttia:

 1. Ihanan kauniit on pullot <3 Mitä maalia olet niissä käyttänyt kun näyttää kivan mattaiselta? Perhosnauha on tosi kaunista <3 Olen ihan samaa mieltä tuosta kahvinjuonnista, vaikka aamulla olisi miten kiire tahansa niin kyllä kupin kahvia kerkee juoda muuten ei tuu mitään ;) Iloa Joulun odotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nämä pullot olivatkin jo valmiiksi maalatut ne hankkiessani, mutta saisiko tällaiset tunattua ihan spraymaalilla?
   Ja ihana kuulla, että meitä kahvikissoja on useita! :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti, näistä tuli kyllä kivat ja pienellä vaivalla. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!