Tuiki tuikkuseni

5. marraskuuta 2015

Hei vaan!

Ja voi vaude miten paljon teiltä tuli hoito-ohjeita edelliseen postaukseen koskien orkidean hengissä pitämistä. Kiitos! Palaan komentteihinne pian, toivottavasti vinkkienne avulla saan kukkani kukkimaan pitkään ja jos en saa, niin silloin vika ei ole vinkeissänne vaan tässä so-not-hortonomissa. ;) Postasin jokin aika sitten Instagramiini kuvan näistä kauniin yksinkertaisista ja moderneista tuikkukipoista ja ajattelin vinkata näistä täälläkin. Nämä ovat Hemtexin mallistosta mutta voisi luulla, että nämä olisivat jotain arvokkaampaakin designia tyylikkyytensä vuoksi, eikö! Edullisesti voi siis saada tyyliä kotiin!

Asetin nämä tuikkukupit olohuoneen Pocket-hyllyymme johon ne sopivatkin ihan kivasti. Tosin liekkiä en tuossa kohtaa niihin uskalla sytyttää mutta koristeena ne mahtavat mielestäni tuossa oikein mukavasti.

Näitä tuikkusia oli muuten myös valkoisena jos satutte näistä kiinnostumaan. Nyt taas jatkan työpäivää, tästä ruokatauolla postaamisesta on näköjään tullut ihan tapa, hihii!

9 kommenttia:

 1. Oletpa kuvannut taitavasti <3 Piti palata uudelleen vielä katsoa ihania kuvakulmia :-)

  Näyttää oikein hyvältä, ja en tosiaan meinannut uskoa että Hemtexistä! :-) Vaikka ihana ja yksi lempparikauppani on! :-)

  Mukavaa päivän jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, minustakin tuntui että kerrankin jotkut sisustuskuvat onnistuivat. :) Päivänvalossa on helppoa kuvata mutta annas olla kun illat pimenee ja päivisin on töissä niin millä ajalla kuvat saa onnistumaan?? :D

   Poista
 2. Siis Hemtexistä?? OIkeesti. Ehdin jo ajatella, että jostain kunnon kalliista design liikkeestä johon minulla ei koskaan olisi varaa. Noi on todella kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihan Hemtexistä! Ei todellakaan ihan heti uskoisi, mutta niin vaan nämä yllättivät. :)

   Poista
 3. No en minäkään ihan heti olisi arvannut että Hemtexistä löytyy noita, odotin jotakin iittalan tyylistä valmistaa ;) Tosi kivannäköiset ja valkoisena voisivat sopiakin vaikka meillekin vaikka minä tein päätöksen etten ostaisi yhtään uutta kynttiläkipposta kun niitä tuntuu meillä piisaavan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat tainneet yllättää aika monet tyylillään ja verkostakin nämä ovat tainneet jo loppua toistaiseksi. Ja tiedän niin tuon tunteen; meilläkin olisi ollut tuikkukippoja ennestään jo ihan tarpeeksi! :D

   Poista
 4. Eilen pyörähdin hemtexissä, mutta näitä en siellä nähnyt. Samantyyppisiä lamppuja oli paljon. Hemtexillä on aina niin ihania tekstiilejä. Ei pitäisi tyyny ja peittofriikin eksyä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Aikku ja kiitos kommentistasi!
   Se voi olla että nämä tuikkukipot olivat tilapäisesti sieltä loppu. Myyjä kertoi minulle, että nämä ovat olleet todella suosittuja mutta kuuluvat vielä jonkin aikaa mallistoon. :)
   Ja sanos muuta, Hemtexissä on vaikka mitä ihanaa!

   Poista
 5. Upeita kuvia!❤ hyvää perjantaita!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!