Svarovskeja tyylikkäissä pokissa

6. marraskuuta 2015

*Postaus toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa*

Heip ja ihanaa alkanutta viikonloppua!

Viikko sitten lauantaina minulla oli mahdollisuus osallistua Indiedaysin Inspiration päivään, jossa erityisesti odotin käyntiä Instrumentariumin pisteellä. Olin saanut etukäteen tietää Instrun pisteellä esiteltävistä Heritagen Svarovski-kehyksistä, jotka olivat livenä vielä kauniimpia kuin kuvissa!

Jokaisella bloggarilla oli mahdollisuus kuvauttaa itsensä valitsemillaan Svaroski-kristallein koristelluilla kehyksillä ja todella nopeasti löysin vaihtoehdoista oman lempparimallini! Muistan, kuinka pari vuotta sitten samantyyppisessä yhteistyössä valitsin itselleni ei-niin-oikean-malliset-lasit saaden minut näyttämään joltain muulta kuin itseltäni (no katsokaa vaikka!) mutta nyt oikeampi kasvojani kehystävä malli löytyi. Minua rupesi oikeastaan ihan harmittamaan, etten tarvitse voimakkuuksia koska nämä lasit olisivat tosi nätit! Mutta eikös niitä imagolasejakin ole joillain tapana käyttää? Sopisiko minulle siis teidän mielestä silmälasit? Jos vaikka näiden avulla onnistuisi näyttämään edes hieman viisammalta tai ehkä se on turha toivo, hehehe. ;)

Kuva: Tim Kiukas
Kuva: Tim Kiukas
Kuva: Tim Kiukas
Kuva: Tim Kiukas
Pidin myös kovasti Instrun pisteen esillelaitosta. Se oli avara, yksinkertaisen tyylikäs ripauksella glamouria punaisine mattoineen. Henkilökuntakin oli ystävällistä ja samaa voin muuten sanoa kun olen asioinut pariin otteeseen Instrun liikkeissäkin.

Kuva: Tim Kiukas
Kuva: Tim Kiukas


Vaikka en omistakaan laseja voimakkuuksilla, silti arvostan kehyksissä laatua. Tämän olen huomannut aurinkolaseissa; kunnon lasit istuvat kasvoilla ja laadun tunnistaa. Oletteko tekin samaa mieltä, että kunnon laadun tuntee ja huomaa käytössä?


Jos haluat kurkistaa Inspiration-päivämme ja Instrun kuvausten kulissien taakse, kurkista fiilisvideo Instrun pisteeltä. Videossa on kiva tunnelma!

Ja jos haluat tutusua näihin kauniisiin pokiin tarkemmin, klikkaa tästä Instrun sivulle. Kauniilla, tyylikkäillä laseilla voi saada arkeen hieman loistetta, Svarovski-kristallin loistetta!

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä pokat olivat kyllä todella kauniit! :)

   Poista
 2. Sinä olet niin k a u n i i n a <3 <3 lasit pukevat myös hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Olen aina ajatellut ettei minulle sopisi lasit mutta tähän malliin tykästyin todella! :)

   Poista
 3. Oot kyllä kaunis, myös lasien kanssa;)❤

  VastaaPoista
 4. Aivan mielettömän kaunis kuva sinusta! Upea Jenna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että kuvan onnistuminen oli taitavan kuvaajan ansiota. :) Kiitos kaunis! ❤️

   Poista
 5. Pokat pukee sua hyvin (julkaisenkin kohta itse ottamani silmälasikuvan sinusta blogissani)! Oma kuvani oli aika... Argh. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaiks, paparazzi iski! :D Ja höpsis, uskon että sinun kuvasi onnistui hyvin! Ai mutta mähän voin mennä katsomaan sen heti. :)

   Poista
 6. Hyvin sopii nuo lasit sinulle ❤️ Kaunis sinä ❤️ Ihana hymy sinulla.....Hyvää sunnuntaita ❤️

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!