Olohuoneen sisustuksen pikapäivitys

10. marraskuuta 2015

Heipparallaa kaikille!

Eilisenä vapaapäivänä sain aikaiseksi freesailla hieman meidän olohuonetta. Mitään kovin radikaalia olohuoneemme ei kokenut, mutta jo muutamilla tekstiilien vaihdolla voi olla kokonaisuuden kannalta suuri merkitys, vai mitä?
Tilasin nämä Jotexin graafiset koristetyynynpäälliset ja Annon torkkuhuovan ja tähtityynyn jo noin pari viikkoa sitten ja huopa ja tähtityyny pääsivätkin heti niiden saavuttua käyttöön. En ollut kuitenkaan aivan varma pitäisinkö koristetyynynpäälliset vai palauttaisinko ne takaisin. Niinpä ne majailivat paketissan eiliseen asti ja nyt täytyy sanoa, etteivät ne olekaan lainkaan hassumman näköiset meidän sohvalla. Kokonaisuudesta tuli ainakin omaan silmään aika kodikas ja olisi ihana yhdistää tähän settiin jotain vaaleanpunaistakin, ehkäpä yksi koristetyyny lisää?
Tämä oli muuten ensimmäinen kerta kun tilasin mitään Jotexilta ja hyvin onnistui tilaaminen ja toimitus. Onko teidän olohuoneenne pukeutunut syksyyn ja jos on niin millä väreillä?

9 kommenttia:

 1. Nuo on ihan liian ihanat <3 <3 katselin mielestäni samoja mutta olikos 40x40 tai 45? Heitin meinaan kaikki pienet tyynyt keväällä pois ja siksi tilaaminen jäi. Mutta ovat niin super ihanat että ihan harmittaa! Ja nämä ihan mielettömät kuvasi, mitä sanoisin? W a u <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai katsoit samoja, ei tosin yllätä koska meillä on niin sama maku! :D Nämä tyynyt ovat kokoa 40 x 40, mutta survoin niihin 50 x 50 cm sisätyynyt ja ovat ihan ok. Kiitos kuvakehuista, se sinun Instakuvasi oli tänään niin kaunis (ja kuten yleensä kuvasi ovat!)

   Poista
 2. Onpa ihanan ja pehmoisen näköinen tuo huopa :) Meillä taisi jäädä koko syksy välistä sisustuksen suhteen, mutta pianhan tässä saa alkaa jo joulua laittelemaan.

  Kauniita kuvia olet ottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla! Vuodenaikojen mukaan onkin kiva sisustella kotia. :)

   Poista
 3. Ihanan kotoista<3 graafiset sohvatyynyt ovat tosi kauniit ja tuo raikkautta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu, graafisuus tuo tosiaan raikkautta ja on helppo yhdistää moneen tyyliin. :)

   Poista
 4. Wau mitkä kuvat ja sohvatyynyt❤

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!