Hempeät kätöset

6. marraskuuta 2015

Heipsuli!

Kuinka moni teistä on tullut kokeilleeksi kaupoissa myytäviä geelilakkoja? Käsittääkseni jo aika monelta merkiltä niitä jo löytyy. Ainakin Lumenen geelilakkoja moni on kehunut ja itseänikin kiinnostaisi kokeilla Lumenen laatua.

Oma tämän hetkinen lempikynsilakkasävy löytyy Sally Hansenilta, joka on muuten Yhdysvalloissa suosituin kynsilakkabrändi. Suomeen rantauduttuaan se on löytänyt tiensä myös allekirjoittaneen kätösiin enkä oikeastaan muita lakkoja olekaan hetkeen käyttänytkään. No katsokaa nyt miten suloinen sävy tämä kuvissakin oleva lakka on, ihan kuin hattaraa! Tätä Smartease-sävyä olenkin sivellyt ahkerasti kynsiini eikä tähän tunnu edes kyllästyvän.

Sally Hansenin geelilakkaus on todella helppo toteuttaa. Sen kun vaan lakkaa kynsiin kerroksen tai pari värilakkaa ja sen hiukan kuivuttua levittää päälle geelilakan ja that's it. Aluslakkaa ei tarvita, joten senkin puoleen kynsiä ei tarvitse kauaa kuivatella. Omaan lakkausoperaatiooni kuluu noin kymmenen minuuttia tai ihan maksimissaan vartti jonka jälkeen voi jatkaa päivän askareita normaalisti.Oman kokemukseni mukaan kynnet pysyvät Sally Hansenin lakoilla pari-kolme päivää siisteinä. Tosin työni on sellaista, että kynnet ja kynsilakat kuluvat aika äkkiä, muuten lakkaus kestäisi varmaan pidempäänkin. Eilen muuten olin lakannut kynteni Sally Hansenin tummemman punaisella sävyllä ja kaverini kysyi olinko käynyt ottamassa geelikynnet. Aika hyvin siis tämä lakka lunasti lupauksensa. ;)

Mukavaa viikonloppua! Oma viikonloppuni kuluukin töiden merkeissä Messukeskuksessa. Aurinkoa teille!


15 kommenttia:

 1. No iso on sitten edelleen ero ammattilais uv-geelilakkoihin. Niissä kesto 3-4 viikkoa. Ihanat noi värit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti, tuskin ammattilaislakoista pystyy puhumaan näiden kanssa edes samassa lauseessa. :) Mutta kiillon puolesta pärjää mielestäni aika hyvin ammattilaislakoille. :)

   Poista
 2. Voi kuinka kaunis sävy! <3 Ja ihanat kuvat! Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli! ❤️ Kivaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 3. Oi miten hempeä väri. Sopii sulle! Ei oo tullut koklattua, mutta kiinnostaa kyllä :) Ihanaa viikonloppua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä väri on kyllä ihan helmi! Mukavaa viikonloppua! ❤️

   Poista
 4. Oi kuinka ihanan väristä!:) hyvää viikonloppua teille!!❤

  VastaaPoista
 5. Heii! Mun blogissa on sulle haaste! ;) http://www.rantapallo.fi/angata/2015/11/06/maailman-paras-marraskuu/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Rosita minkä teit!! Käääk mikä haaste! :D Mutta luvattu mikä luvattu, toteutan sen. ;)

   Poista
 6. Tuo vaaleanpunainen olisi just omiaan nyt :)

  VastaaPoista
 7. Siis niiiiin ihanat kuvat etten kestä:)) Kyllä sinä osaat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S!! Mä aina ihailen sun kuvia ja olet mun yksi ehdoton inspiroija! ❤️

   Poista
 8. Moikka! Oon hetken kirjoitellut omaa blogiani ja toivoisin kovasti, jos jaksaisit käydä kurkkimassa sitä ja jättää vaikka kommentiakin! Lukijani näköjään oletkin :) tällä hetkellä siellä on käynnissä kysymysten esittely, joten jos siltä tuntuu niin saa niitäkin kyseiseen postaukseen jättää. Kiitos tuhannesti etukäteen ja toivottavasti pidät lukemastasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Henski! Pidän kovasti blogistasi ja usein siellä piipahdankin. Kommentointini on viime aikoina kiireen vuoksi jäänyt moniin lukemiini blogeihini vähäiseksi mutta linjoilla ollaan! :) Ja sulla on kiva blogi, uskon että monet sinne löytävät. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!