Kysymys pallovalojen pallojen vaihdosta

24. lokakuuta 2015


Huomenia!

Viikonloppu alkoi ja monilla se onkin vapaata. Minulla menee tämä päivä työn merkeissä kun viikolla oli pari arkivapaata. Työpäivä ei kuitenkaan ole mitenkään pitkä ja illalla töiden jälkeen verestämme ystävien kanssa muistoja get togetherien merkeissä.

Olen huomannut, että te lukijat olette olleet monesti valveutuneimpia sisustusjutuissa kuin minä ja siksipä ajattelin kysyä teiltä neuvoa. Löysin nimittäin kesällä Jyväskylän reissulta Sisustus Satiinista pallovaloihin vaihtopalloja. Sain vasta nyt aikaiseksi alkaa verhotangossa roikkuvia pallovaloja tuunaamaan, mutta se ei ollutkaan niin yksinkertaista. Miten te olette vaihtaneet näitä palloja? Kuulin, että saksien avulla voi suurentaa pallossa olevaa reikää, johon valo tulee mutta pelkään että pallot tipahtavat (joskus jollekin oli käynyt näin..) Jos siis teillä olisi heittää vinkki vitosia kehiin niin olisin super kiitollinen! Ja jos joku tietää mistä näitä palloja saisi ostettua täällä Helsingissä niin kiitollisuuteni olisi vieläkin suurempi! :D
Toivottelen teille kaikille mukavaa viikonlopun jatkoa! Näissä harmaissa päivissä on se hyvä puoli, että kotona voi polttaa kynttilöitä ja fiilistellä vaikka teekupposen ääressä. Se on ainakin vakiokäytäntö meillä joka ilta. :)

11 kommenttia:

 1. Mitä jos kokeilisit terävällä mattoveitsellä tehdä pienen viillon palloon? Mulla on sellaiset pallot, joissa tuollainen viilto on ja niihin on helppo vaihtaa pallot ja pysyvät paikoillaan. Raotat viiltoa ja laitat valon sisään. Jos pallo on tosi kova, niin silloin voi olla vaikeampaa... En tiedä Hesan palloista, mutta netistä niitä ainakin saa. Esim. Seita Shop myy

  Hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, veitsellä voisin varovaisesti kokeilla. Saksien avulla tuntuu, että voisi olla hyppysilleni vähän kömpelöä! :) Kiitos siis avusta ja tsekkaan tuon Seita shopin!

   Ihanaa weekendiä! <3

   Poista
 2. Itse oon tehnyt sen pienen reijän lisää valoihin ja ei ole tippunut :) taisin saman vinkin antaa aikaisemminkin :) en ole muuta ikävä kyllä kuullut. Se vaan juuri että tosi varoen pieni lisä reikään :)

  Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja cobellosta ostin itse lisä palloja juuri viikko sitten :)

   Poista
  2. Hyvä kuulla että pallot ovat pysyneet paikallaan. Ehkä minäkin siis onnistun. ;) Kiitos avusta paljon! <3

   Poista
 3. Ainakin kauppakeskus Kaaressa on 2, kerroksessa sellainen sisustuskauppa, josta voi ostaa tuollaisia palloja yksittäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Lottta! :) Kaari ei olekaan meiltä kovin kaukana joten sinne suuntaan asap. Kiitos paljon avustasi!

   Poista
 4. En osaa oululaisena vastata, mutta pallovalot ovat kyllä ihquja :) Ihanaa iltaa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, ja vielä kun niitä voi tuunata mieleiseksieen. :) Ihanaa iltaa myös!

   Poista
 5. Ihanaa loppuiltaa sinne💗 oli ihana nähdä❤

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!