Essie-lakkojen hurmaa ja sekalaista höpötystä

1. helmikuuta 2015

Moikka! Onko tää Bloggeri jotenkin uudistunut? Tässä kun tätä postausta ulkoistan päästäni, kuvaruutu näyttää todella oudolta ja kuvien tilalla on vaan jotain koodikieltä. Voivatko muutkin bloggaajat todeta saman vai kuvittelenko omiani? Ja kappalejakokaan ei toimi! Tämä postaus tulee tästä syystä ihan yhdessä pötkössä, voi hitsit! Mitä täällä tapahtuu?! Me ollaan saatu nauttia viikonlopusta! Mulla ja Hekalla oli pitkästä aikaa yhteinen vapaa viikonloppu ja ollaan saatu ladata akkuja. Eilen aamupäivällä oltiin eräiden ystävien kanssa liikenteessä ja iltapäivällä mentiin ystävillemme Hemmille ja Xalexille (nimet muutettu). Hemmi teki meille ihan ältsin hyviä susheja. Ilta oli tosi rentouttava ja tuli naurettua niin paljon että posket ovat vieläkin hellinä. Mutta kaikella rehellisyydellä mulle tuli illan aikana sanoisinko kateus ystäviemme kodista ja mietin miten saisin luotua samanlaisen tunnelman meidän kotiin kun heillä on! Siis mistä se johtuu, että toisen koti on aina nätimpi kuin oma? Ja tämä sama peraate sopii tietysti moneen muuhunkin asiaan kuten vaatteisiin tms. Ja vaikka jollakulla olisikin samoja vaatteita kuin itsellä niin toisen päällä ne istuu aina nätimmin ja pukee toista aina paremmin. Onko kyse vain suomalaisesta kulttuurista ja ajattelutavasta vai kenties ihmisen epätäydellisyydestä kun aina pitää verrata itseään toisiin? Tämä on asia jonka kanssa itse kamppailen tällä hetkellä hyvin vahvasti ja tavoitteeni muun muassa #unelmaitsesta- valmennusohjelmassa on kehittää tyytyväisyyttä ja hyväksyä itseni sellaisena kuin olen. Ja jos mahdollista, jalostaa itseäni parhaaksi versioksi itsestäni. Juttu eksyi vähän otsikon alkuperäisestä aiheesta mutta jospa nyt menisi itse asiaan. Onko Essien kynsilakat teille tuttuja? Minulle lakat ovat tulleet tutuiksi muutaman blogin kautta ja suoraan sanottuna en aluksi ymmärtänyt miksi niitä hehkutetaan niin paljon. Vielä kun lakat eivät ole maailman edullisimpia niin ihmettelin miten kukaan voi käyttää eurojaan pelkkiin kynsilakkoihin kun paljon edullisempiakin lakkoja löytyy marketeista. Noh, jälleen kerraan joudun syömään sanani ja nyt totean itsekin hehkuttavani näitä lakkoja! Ostin kolme lakkaa testaukseen joskus vuosi sitten laivalta, kun siellä oli hyvä tarjous. Samalla hetkellä kun lakkaa sormen päihini sivelin, tajusin heti lakkojen hehkutuksen; paljon pigmenttiä ja nopea kuivumisaika. JA lakat kestävät kynsissä useita päiviä hyvinä jopa töissä! Sittemmin, muutama lakkapullo on tullut laivareissunkin jälkeen hankittua ja vielä olisi tähtäimessä saman sarjan mintun vihreä sävy. Se olisi kiva keväällä ja kesällä. (Kuvista unohtui valkoinen lakka, sekin mun on siis mainittava, haha!)
Aijjuu, yksi juttu piti vielä kysyä teiltä viisaammilta? Uuden kameran myötä himottaisi kovasti mennä jollekin valokuvauskirssille, jotta saisi mahdollisimman paljon irti omasta järkkäristä. Olisiko teillä mielessä jotain hyvää kurssia tai kerrottavana kokemuksia miten itse olette oppineet ottamaan omanlaisia, persoonallisia kuvia ja oletteko käyneet kursseja? Tälläisin terkuin tänään,
Ps. Blogini löytyy nyt Facebookin (https://www.facebook.com/pages/Perhosena-lenn%C3%A4n/687410158045564) lisäksi myös Bloglovinista! Follow my blog with Bloglovin

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti bloggeri alkaa toimimaan. Itse en ole vikaa huomannut, tosin en nyt just ole tehnyt postausta. Varmaan hetkellinen vika!

  Tuo mainitsemasi tunne niin tuttu. Toisen koti on aina kivempi jne. Vaikka jonkun uudistuksen myötä oma silmä täysin tyytyväinen omaan, niin autappas kun menee kylään niin kaikki näyttää paremmalta :D se vaan usein menee niin. Hassu juttu.

  Kiva kun kerroit lakoista, itselle uusia :)

  Täälläkin kurssi olisi enemmän kun mielessä mutta kun vaan olisi aikaa :) varmasti hesasta löytyy toinen toistaan parempia, itse ajattelin ensin jos joku opiston kurssi riittäisi :) nälkä kun kasvaa syödessä niin sit voisi jatkaa... :)

  Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiks!
   Voi olla että bloggeri on tosissaan uudistunut kun kaikki toiminnot näyttää niin erilaisilta. On sitten taas uutta opittavaa uudistuksen myötä.
   Kiva kuulla, että muillakin on samanlaisia vertailun tunteita. Samanlaisia fiiliksiä on varmaan jokaisella jossain vaiheessa elämää.
   Muistankin, kuinka sinäkin olet haaveillut valokuvauskurssista. Ei muuta kun toteuttamaan haaveita! :)

   Poista
 2. Olen kuullut Essien lakoista pelkkää hyvää! Kuulemma kestävät hyvin kynsillä. Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman voin ehdottomasti allekirjoittaa! :)

   Poista
 3. Essien-lakat on miulle tuttuja ja niitä jonkin verran hyllyiltä löytyykin. Ja kyllä, ovat hintansa väärtejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat! Kynsilakoissakin laatu voi korvata määrän. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!