Muisteloja vuodesta 2014

5. tammikuuta 2015


Moikkis!

Ensiksi: KIITOS tosi lämpimästä vastanotosta niin somen kuin blogin puolella takaisin tänne bloggailun äärelle! Mä ihan häkellyin teidän lämpimistä sanoista ja ajatuksistanne, kiitos! Toivottavasti viihdytte jatkossakin mukana. :)

Kun rupesin väsäämään tätä postausta, ajattelin, että tästä ei kuvien puolesta tulisi niin kovin pitkä. Mutta kuinkas kävikään.. kuvia löytyikin koneen uumenista yllättävän paljon ja iski pienoinen valinnan vaikeus mitkä tänne laittaisin, joten päästäkseni helpolla laitoin kaikki kuvat tähän! (Osa kuvista on napattu Instagramista joten laatunsa puolesta ei siis ole parhaita mahdollisia.) Hähää, mutta tulevissa postauksissa onkin sitten varmaan verrattain vähemmän kuvia ja sen sijaan enemmän tekstiä, joten tämähän menee sitten aika fifty-sixty. Tässä vuoden kootuissa-postauksessa en kirjoita kuulumisia jokaiselta kuluneelta kuukaudelta vaan muutamia top-juttuja, eli mitkä jäi parhaiten mieleen. 

Jotkut ehkä muistavatkin, että viime talvena jäin työttömäksi ja kirjoitin edelliseen blogiini avoimen työhakemuksen asiakaspalvelualalle. Olen sillä alalla työskennellyt koko työikäni ja se hakemus tuotti tuosta! Tuloksena siitä pääsin haastatteluun ja maaliskuussa aloitin samaisessa paikassa ja viihdyn edelleen todella hyvin. Kaikki meni siis juuri niin kuin pitikin!

Meillä on muutamana keväänä ollut tapana käydä Espossa April-jazzeilla ja niin myös viime keväänä. Itselleni musiikki on todella tärkeä asia elämässä ja on aina ollut. Yhteinen rakkautemme musiikkiin toi myös aikoinaan minut ja Heikin yhteen ja sillä tiellä ollaan edelleen, rakkaus musiikkiin on ja pysyy. 
Jazz on aikaisemmin ollut musiikkilajina minulle tosi vaikea ymmärrettävä, mutta Heikin sinnikäs kouluttaminen kyseisen genren ymmärrykseen on tuottanut pikkuhiljaa tulosta, hah! Nyt pidän jo helpommasta jazzista, freejazz on edelleen minulle suuri mysteeri enkä edes yritä sitä ymmärtää. Mutta monet pitävät siitäkin, makunsa siis kullakin. :)Keväällä käytiin myös sukulaisporukalla Tukholmassa. Meillä on tänäkin kevänä tarkoitus piipahtaa samaisesa kaupungissa kavereiden kanssa. Ei malttais odottaa!


Alkukesä oli aivan surkea ilmojensa puolesta, niin kuin varmaan muistatte.. Ei siis muistella sitä sen enempää. Mutta kun ilmat viimein vähän lämpenivät oli aika ottaa jakut ja kesävaattet esiin.


Heikillä oli täydet kesälomat. Minulle ei luonnollisestikaan ollut vielä ehtinyt  kertyä lomia. Tehtiin kuitenkin muutamana viikonloppuna ja arkivapaana minireissuja ja yksi mukava reissu tehtiin Mikkeliin katsomaan kesäteatteria. Kumpikaan meistä ei ollut aikaisemmin Mikkelissä käynyt ja kun tuttavani Kirsi Ståhlberg, joka tähditti kyseistä esitystä ehdotti, että tulisimme esitystä katsomaan, menimme. Reissu oli tosi mukava ja hauska ja Mikkeli yllätti kaupunkina!
Kun hyvät ilmat jatkuivat, päätimme lähteä yhdeksi yöksi Tallinnaan. Olin pidemmän aikaa halunnut mennä yöksi Viru-hotelliin ja niin menimme. Eräät kaverimme tulivat ihan extempore meidän kanssa ja meillä oli rentouttava reissu, oli kiva olla porukalla. Tallinnaankin voisi lähteä taas uudestaan, kylpyläreissu tekisi eetua!


Solariksen kattoterassi on muuten tosi kiva paikka, voi suositella!
Käytiin Kesällä myös Jyväskylässä moikkaamassa eräitä ystäviämme. Samalla reissulla oli toki piipahdettava katsomaan asuntomessuja. Messujen jälkeen oma kotimme tuntui himpun verran pieneltä ja vaatimatomalta. Heh! Mutta hyvin tämä koti meille riittää, vaikka välillä haaveillaankin isommasta. :)Ah ja sitten koitti elokuun loppu. Työnanatajani oli tosi reilu ja antoi minun pitää omaa lomaa viikon verran. Mietittiin Heikin kanssa mitä voisimme tehdä sinä aikana. Vettä satoi ja ei huvittanut kökkiä koko viikkoa kotona. Bongattiin sitten ihan mahtis äkkilähtö Turkin Bodrumiin. Reissun hintaan kuului lennot ja määräämätön majoitus. Otettiin se riskillä ja samalla kun pelättiin majoituksen suhteen pahinta, huomattiin päässeemme perillä tosi viihtyisään ja siistiin hotelliin josta oli parin minuutin kävelymatka biitsille! Lämmintä oli parhaimmillaan 38 astetta ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Ei ollut huono vaihtoehto kun toinen olisi ollut viikko vesisateisessa Helsingissä. Samalle reissulle tuli muuten sattumalta pari ystäväpariskuntaa, joiden kanssa oltiin samalla retkellä Efesoksessa. Efesos oli todella vaikuttava paikka, rupesi historia elämään aivan eri tavalla kun pääsi paikan päälle tallustelemaan kristillisyyden alkulähteille.

Happy tourists!
Tehtiin Bodrumista päivän reissu Kreikan puolella Kossille. Lautta vei sinne kätevästi. Vaikka kovin montaa tuntia ei Kossilla ehdittykään olla, niin jäi fiilis, että sinne voisi toistekin palata. Täytyy sen verran vielä todeta, että Turkki ylitti kyllä kaikki odotukset! Emme olleet aikaisemmin Turkissa käyneet ja monen muun suomalaisen tapaan meillä oli ihan järjettömät ennakkoluulot maata kohtaan. Nyt sen kehtaa sanoa. Oli kuitenkin todella iloinen yllätys huomata olleensa täysin väärässä! Ihmiset olivat ystävällisiä, ruoka ihan tajuttoman hyvää ja luonto todella kaunis! Kuvan ravintolassa kävimme kolmena eri iltana, koko henkilökunta siellä muisti meidät ja tulivat tervehtimään. Ja se ystävällisyys tuntui ihan aidolta, ei teeskentelyltä.


Kun loma oli ohi, oli vielä aika tanssia lavatansseja Vojakkalassa eräänä lauantaina. Heikin bändi oli kutsuttu muutaman muun bändin kanssa sinne soittamaan. Kaikilla kutsutuilla oli asianmukaiset vermeet yllä ja ilta oli musiikin ja tanssin täyteinen. Tunnelmaa ei puuttunut.


Koitti syys ja saatiinhan me Helsinkiinkin kaunis ruska. Tässä vaiheessa vuotta ilmoittauduin mukaan Tuuli Kaunisluonnon luotsaamaan Unelma itsestä-valmennukseen. Tuo valmennus on avannut monia lukkoja pääni sisällä. Kirjoitan valmennuksesta myöhemmin oman postauksen.Sitten ollaankin kuvissa lähempänä tätä päivää. Joulukuussa tanssimme rakkaan serkkuni häitä. Samana kuukautena toteutin myös pitkäaikaisen laukkuhaaveeni Louis Vuittonin liikkeestä. Neljän vuoden haaveilu koki viimein päätöksensä ja sain oman kauan kaivatun Never fullini, hih! Aijjuu ja mun tukka lyheni taas polkaksi.
Huh, tulihan sitä tekstiäkin sitten ihan kiitettävästi. Hauskaa oli muistella viime vuotta. Se oli monella tapaa myös paras vuosi ikinä. Toivon, että tulevaan vuoteen tulee myös monia kivoja muisteltavia muistoja. Muistoja, jotka jäävät sydämeen.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

21 kommenttia:

 1. Siitä on vuos aikaa kun aloit tehdä sun vuottasi oman näköiseksesi, onnistuit siinä hyvin! <3 It´s your choice!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu, näinhän se on! Oot paras! ♥

   Poista
 2. Ihana toiminnantäyteinen vuosi teillä on ollut! Ja hei kävittehän te asuntomessuillakin! :) Voi että, olispa kiva tavata pian uudestaankin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hitsit ne asuntomessut unohtui tästä postauksesta vaikka tarkoitus oli ne mainita! Jospa vielä lisäisi sen tähän kilsan pituiseen stooriin.
   Sanos muuta, mukava oli treffata! Ehkä joskus törmätään uudestaankin. :)

   Poista
 3. Sä oot niin ihana <3 luen näitä postauksia niinku hyvää kirjaa, joka on jätettävä kesken kun pitää mennä nukkumaan.. Seuraavia bloggauksia odotellessa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit miten ihana palaute ja kauniisti sanottu! Kiitoos! ♥ "Missä ne kirjat on, mä lainaan ne." ;) Kiitos kun olet blogissani mukana! ♥

   Poista
  2. Haha! Mulla on kesken Humiseva Harju, Mielensäpahoittaja, Tervon "Esikoinen", nyt pyörii Kaurismäen leffa "Pidä huivistas kii, Tatjana" ja Jennan blogi.. Parasta on saada kunnon perspektiiviä vähän kaikkeen :D

   Poista
  3. Oho, mun blogihan on päässyt sitten hyvään kastiin! ;) Mutta lukemalla oppii niin paljon ja eri näkökulmat asioista avartaa. Mulla on kans menossa kirja läheisriippuvuudesta. Tosi mielenkiintoisia juttuja! Mukavaa päivää sinne ja toivottavasti noidannuoli helpottaa pian. ♥

   Poista
 4. Ihanan vuosi katsauksen olet tehnyt ja koonnut <3 tästä postauksesta niin näkyi rakkaus <3 todella lämmittävä henkinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh ja aika pitkän myös! :D Mutta vuoteen on tosiaan mahtunut paljon touhuiluja ja tulevaa vuotta odotellessa ja eläessä. :) Kiitos kauniista ajatuksista!

   Poista
 5. Oooi kaunokainen<3 Ihanan oloinen vuosi teilllä takana! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunokainen siellä! ♥ Sun uusi tumma tukka on muuten tosi upea! Vuosi oli monella tapaa paras aikoihin, ehkä paras koskaan!

   Poista
 6. Kiva postaus ja kivoja juttuja mahtunut vuoteen! Aika huippua, että työhakemus noin tuotti tulosta! Ja aivan ihana tuo lavatanssilook! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos! Joo se työjuttu oli ihan uskomaton miten järjestyi! Tänä työttömyyden aikana oli pakko erottua joukosta jotenkin ja ajattelin pistää kaiken peliin ja se kannatti. :) Ja thanks, oli kiva tälläytyä lavatanssilookiin! :)

   Poista
 7. Ihanaa! Sie oot taas ihan elementissäsi! Ja kiva kun miekii oon päässy mukaan vuotesi kohokohtiin :) Mahtavaa vuotta 2015 teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhee kiitos! Onkin ollut tosi ikävä tätä bloggailua joten kiva että innostus tähän välittyy myös ruutujen sille puolelle. :) Mikkelin reissu oli tosi onnistunut ja oli tosi kiva siellä treffata! Tosi happy että aikoinaan törmättiin ja tutustuttiin! :)

   Poista
 8. Käväisit mielessäni joulun aikaan ja kiva, kun olet palannut takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Satu! Siis sä ehdit ensin! Mun oli tarkoitus tulla tänään blogiisi sinua moikkaamaan ja nyt näin kommenttisi täällä! Connection! Palaan kyllä blogiisi myöhemmin! :)

   Poista
 9. Ihanaa kun kirjoitat taas! Luin silloin aiemminkin kaikki vanhat postaukset läpi, ja kirjoitinkin sulle jotain kun lopetit blogin..mä seurasin sitä sun muodonmuutosta ja sain kipinän itsellekkin...se sitten tyssäsi johonkin sairastumiseen ja loppu onkin historiaa.. Sä oot kyllä upeasti saavuttanu tavoitteitasi:) Ja tuo uusi hiustyyli on ihan täydellinen♥ Jospa mä saisin uuden kipinän tälle vuodelle.. Tosi elämän kokemukset ja onnistumiset antaa syytä uskoa että kaikki on itsellekin mahdollista! INNOLLA LUEN SUN JUTTU JA JA KATSELEN KUVIA★★★★★ -Margareta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos ihan superpaljon ilahduttavasta kommentistasi! Muistan sinut hyvin ja tosi kiva että olet löytänyt tänne uuteen blogiini! Hassua muuten, tulit mieleeni kun tätää uutta blogia väsäilin, että mahdatkohan olla vielä langoilla ja nyt laitoit kommenttia. :)

   Kiva kuulla että postaukseni ovat kannustaneet sinua. Mahtavaa että sinulla on ollut innostusta omaan elämäntapamuutokseesi ja koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uudestaan. Joten älä lannistu! :) Itse jatkan tätä uuden elämäntavan opettelua edelleenkin. Maanantaina aloitan Unelma Itsestä-valmennuksessa joka kestää neljä kuukautta. Kirjoitan aiheesta vielä oman postauksen ja neljän kuukauden aikana kerron ohjelman tuomista tuntemuksista täällä. Valmennuksen kantava teema on muuten KAIKKI ON MAHDOLLLISTA - ihan niin kuin sanoit!

   Ja kiitos kehuista, minäkin tykkään tästä uudesta tukastani tosi paljon. :)

   Mukavaa viikonloppua sinulle Margareta!

   Poista
 10. Ihana teksti ja kauniit luvat! ♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!