DIY sängynpääty ja arvonnan voittaja

16. tammikuuta 2015


Perjantaimoikat!

Jesh, viikko pulkassa ja vapaa viikonloppu edessä! Mulle vapaat viikonloput ovat verrattain harvinaista herkkua joten nautin tästä hetkestä ihan tajuttomasti! Uunissa valmistuu juuri ruoka, kohta lysähdetään sohvalle katsomaan VOFfia ja viikonloppuna tavataan ystäviä. Kelpaa! :)

Pieni kurkistus meidän makkarin sisustukseen. Innostuin tekemään meille puulevyistä sängynpäädyn, jonka päällistä olenkin vaihdellut jo muutamaan otteeseen. Mulla tahtoo tuo kyllästymistoleranssi olla välillä aika korkealla, joten kun tekee itse sängynpäädyn, sen etuna on, että sitä voi muokata mielensä mukaan. Alla vielä pari kuvaa makkarin kaapin päältä.
Ja tässä näkyykin sängynpääty. Puulevy on siis vain vuorattu paksulla vanulevyllä, jonka päälle asettelin aluslakanan. Jep, aluslakanasta on moneksi. Edellisen raidallisen päällisen ihan ompelin mutta koska tulen kuitenkin kyllästymään jossain vaiheessa tuohon(kin) kuosiin, levitin lakanan vain nätisti päälle. Ja kun se on tehtävänsä siinä täyttänyt, siirtyy se toteuttamaan virkaansa petauksessa. Lakana on Anno-sarjan mallistoa kuten pussarit ja tyynyliinatkin. Sanoisinko, että aika helppo DIY eikä takuulla tule voittamaan DIY kilpailuja, koska sen kummempaa vaivaa sen tekemiseen ei tämä rouva ole jaksanut nähdä.Ja sitten se arvonta! Kiitos kaikille osallistujille vielä, ideoistanne oli paljon iloa! Pyysin Heikkiä olemaan onnetar ja Tiina Eliisa voitti potin. Onittelut! Laitatko minulle osoitteesi niin saan pakettisi heti maanantaina postiin.


Rentoa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Täällä kanssa yksi vapaa viikonlopulla <3 ihanaa, nautitaan! :)

  Tuo oli huippu idea sinulla sängynpääty :) ihana ihana anno kuosi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee jee! Toivotavasti sulla on ollut hyvä ja rentouttava viikonloppu. <3 Joo Annon mallisto osuu ja uppoo! :)

   Poista
 2. Eikä <3 voi että ihanaa! Kiitos paljon <3

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva idea! Ihana sängynpääty! Meilläkin makkarissa menossa muutoksen tuulet ;) Huomenna toivottavasti kuvia blogissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kuinka kiva, tulenkin siis huomenna kurkkimaan! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!